Universiteit Leiden

nl en

Activiteiten op school

Wie kan er nu beter vertellen hoe het is om te studeren aan de Universiteit Leiden dan de studenten zelf? Daarom komen onze studenten hun ervaring te delen op scholen.

Schoolbezoek

Wilt u op uw school een voorlichting over studeren aan de Universiteit Leiden of een specifieke bacheloropleiding? U kunt kiezen uit de volgende onderdelen:

Algemene presentatie

Tijdens deze voorlichting geeft een student een algemene presentatie over studeren aan de Universiteit Leiden. Hierin komen de verschillende studies van de Universiteit Leiden aan bod. De leerlingen van de school waar de presentatie wordt gegeven, krijgen een beeld van wat studeren nou eigenlijk is. Ook voor ouders is deze presentatie de moeite waard.

Opleidingspresentatie

Tijdens deze voorlichting geeft een van onze studenten een presentatie over de inhoud en de opbouw van zijn/haar opleiding, aangevuld met eigen ervaringen. Voor al onze bacheloropleidingen is een presentatie beschikbaar.

Informatiestand

Organiseert uw school een informatiemarkt, waar onze stand een goede aanvulling is, dan werken we daar uiteraard graag aan mee.  Studenten zijn met informatiemateriaal aanwezig op uw evenement. Hier lichten zij het voorlichtingsmateriaal toe en beantwoorden ze vragen van bezoekers. De studenten geven voorlichting op basis van hun eigen ervaringen.

Contact

Een afspraak maken voor voorlichting op uw school kan via 071 - 5273785 of schoolbezoek@bb.leidenuniv.nl 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.