Universiteit Leiden

nl en

Politiek, Beleid en Management (MSc)

Voorlichtingsactiviteiten

Wil je meer weten over de Master Management van de Publieke Sector en de dagopleiding Politiek, Beleid en Management? Of beleven hoe het is om de studeren aan de Universiteit Leiden in Den Haag? Er zijn verschillende voorlichtingsactiviteiten die je helpen met het kiezen van je Master opleiding. Kom naar onze online en on- campus events om ons beter te leren kennen!

Overweeg je je in te schrijven voor deze masteropleiding, en wil je erachter komen of het voor jou de juiste keuze is? Kijk dan hieronder voor een lijst met voorlichtingsactiviteiten die we binnenkort organiseren, en schrijf je in om de Universiteit Leiden en de opleiding zelf te ervaren. Neem ook een kijkje bij de Master Talks video’s voor een opleidingsintroductie door één van onze docenten, of bekijk onze virtuele campus tours hieronder! 

Master Voorlichtingsactiviteiten

Master Talks: Programme Videos

Op het Master Talks: opleidingsvideo’s platform vind je video’s voor iedere masteropleiding. Per opleiding is er een video waarin je een korte introductie bij de opleiding krijgt. Na de Master’s Online Open Dagen komen er ook opnames van de opleidingspresentaties op het platform te staan. 

Ontdek de campus

Ontdek de campus van Universiteit Leiden via onze virtuele campus tours, gefilmd met een 360-graden camera. Door de video rond te slepen, kun je zelf de omgeving bekijken. Hieronder vind je de video die is opgenomen bij het Wijnhaven gebouw in Den Haag, waar de meeste van jouw colleges zullen plaatsvinden. Je kun hier ook de 360 campus tours van andere faculteiten bekijken. 

360 Campus Tour Wijnhaven: Universiteit Leiden in Den Haag

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.