Universiteit Leiden

nl en

Politiek, Beleid en Management (MSc)

Extracurriculair

Wij dagen studenten uit hun talenten verder te ontwikkelen. Binnen de universiteit en opleiding zijn hier verschillende mogelijkheden voor, waaronder uitwisseling via het EMPA-netwerk, Leiden Leadership Programme en Master Honours Classes & Challenges.

Honoursonderwijs

Leiden Leadership Programme
Heb jij zin in een persoonlijke uitdaging op het gebied van leiderschap? Neem dan deel aan het Leiden Leadership Programme.  In dit eenjarige programma werk je aan de ontwikkeling van je persoonlijke leiderschapsvaardigheden door middel van een assessment, trainingen, seminars en een praktijkopdracht bij een organisatie. Je ontdekt en ontwikkelt jouw kwaliteiten in de context van een organisatie. Het doel is dat je leert intensief samen te werken met andere professionals en hun kwaliteiten leert te benutten. Met het Leiden Leadership Programme (LLP), een Nederlandstalig honoursprogramma, behaal je 20 EC naast je Leidse, Haagse of Delftse master.
Lees meer over het Leiden Leadership Programme

 

European Masters in Public Administration

European Masters in Public Administration (EMPA) European Masters in Public Administration (EMPA) is een netwerk van verschillende Europese universiteiten. Gedurende een extra, derde semester in het najaar of voorjaar kunnen studenten vakken volgen bij een van onze partneruniversiteiten. Neem voor meer informatie contact op met de buitenlandcoördinatoren van het International Office FGGA international@fgga.leidenuniv.nl.

Master Honours Classes & Challenges

Master Honours Classes & Challenges zijn kleinschalige, interdisciplinaire vakken waarin je meer leert over het tackelen van complexe uitdagingen. Hier werk je samen met studenten van andere academische disciplines. Ook kom je in aanraking met theorieën van buiten je eigen vakgebied. Zo leer je out-of-the-box denken en doe je ervaring op met het samenwerken met verschillende soorten mensen. Master Honours Classes & Challenges zijn extracurriculair, wat betekent dat je ze volgt bovenop je reguliere masterprogramma. Ze zijn 5 of 10 EC waard. Bij succesvolle afronding ontvang je een certificaat en wordt je Master Honours Class of Challenge op je diplomasupplement vermeld als extracurriculair vak.  Lees meer over de Master Honours Classes & Challenges

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.