Universiteit Leiden

nl en

Translation (MA)

Extra-curricular

Haal alles uit je studie aan de Universiteit Leiden door deel te nemen aan onze extracurriculaire activiteiten.

Leiden Translation Talks

Leiden Translation Talks

Leiden Translation Talks is een lezingenserie die speciaal gericht is op alles wat verband houdt met het onderwijs, de praktijk en de studie van het vertalen.

Leiden Translation Blog

De Leiden Translation Blog maakt deelt uit van zowel de master Translation als van de minor Translation English-Dutch-English aan de Universiteit Leiden. Je vindt hier bijdragen van medewerkers, studenten, alumni en gasten.

LUCL-evenementen

Als masterstudent Linguistics kun je deelnemen aan de evenementen die regelmatig georganiseerd worden door het Leiden University Centre for Linguistics (LUCL), waaronder lezingenseries zoals het LUCL Colloquium. Kijk regelmatig op de Linguistics in Leiden Facebook page om te kijken welke evenementen er plaatsvinden.

Masterlanguage

Tijdens je studie kun je ervoor kiezen deel te nemen aan een Masterlanguage cursus. Masterlanguage is een Nederlands netwerk van cursussen voor studenten die een taalmaster volgen. De cursussen worden door het hele land aangeboden en bieden je een unieke kans om met gelijkgestemde studenten van andere universiteiten te studeren.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.