Universiteit Leiden

nl en

Translation (MA)

Voorlichtingsactiviteiten

Kom naar onze online en on-campus events om ons beter te leren kennen!

Twee presentatoren bij de open dag
Twee presentatoren bij de open dag

Overweeg je je in te schrijven voor deze masteropleiding, en wil je erachter komen of het voor jou de juiste keuze is? Kijk dan hieronder voor een lijst met voorlichtingsactiviteiten die we binnenkort organiseren, en schrijf je in om de Universiteit Leiden en de opleiding zelf te ervaren. Neem ook een kijkje bij de Master Talks video’s voor een opleidingsintroductie door één van onze docenten, of bekijk onze virtuele campus tours hieronder! 

Evenementen

Online Master's Experience Day

Op de Online Master’s Experience Day ontmoet je studenten en docenten, volg je virtuele colleges, en kun je alle vragen stellen die je hebt over het volgen van een masteropleiding in Leiden en Den Haag. Er volgt binnenkort meer informatie over data en inschrijving.  

Fysieke Master Open Dag

Tijdens de On Campus Master's Open Day op 16 februari 2024 kan je de faculteit zelf persoonlijk ervaren om de sfeer te proeven op de universiteit en het studentenleven in Leiden en/of Den Haag. Je kunt deelnemen aan verschillende masterpresentaties, praten met docenten, medewerkers en huidige studenten. Aanmelden kan vanaf begin januari 2024.

Master Talks: opleidingsvideo’s

Op het Master Talks: opleidingsvideo’s platform vind je video’s voor iedere masteropleiding. Per opleiding is er een video waarin je een korte introductie bij de opleiding krijgt. Op het platform vind je ook de opnames van de opleidingspresentaties die zijn gemaakt tijdens de Master’s Online Open Dagen van 5 en 6 oktober. 

Verken de campus

Ontdek de campus van Universiteit Leiden via onze virtuele campus tours, gefilmd met een 360-graden camera. Door de video rond te slepen, kun je zelf de omgeving bekijken. Hieronder vind je de video die is opgenomen bij de Faculteit der Geesteswetenschappen, waar de meeste van jouw colleges zullen plaatsvinden. Je kun hier ook de 360 campus tours van andere faculteiten bekijken. 

360 Campus tour: de Faculteit der Geesteswetenschappen

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.