Universiteit Leiden

nl en

Jeugdrecht (LL.M.)

Stap 3: Verzamel de benodigde documenten

Je bent voor de master Jeugdrecht niet direct toelaatbaar en je moet onderstaande documenten toevoegen aan je toelatingsverzoek in het aanmeldportaal van de Universiteit Leiden (uSis).

Je moet een kopie uploaden van de pagina('s) met je persoonlijke details en pasfoto. Als je uit een land uit de EU/EER komt, mag je in plaats van een kopie paspoort ook een kopie van je Europese identiteitskaart uploaden.

Benoem in je CV de door jou gevolgde opleidingen, relevante buitenschoolse activiteiten, en (werk)ervaring tot op heden.

Dit is een persoonlijke brief waarin je in 700 tot 1500 woorden uitlegt waarom je de master wilt volgen, waarom je voor de Universiteit Leiden gekozen hebt en waarom je denkt dat je een geschikte kandidaat bent voor toelating tot deze master.

  • Allereerst vragen we om scans van deze documenten. Wanneer je wordt toegelaten tot de master ontvang je instructies over hoe je het Admissions Office gewaarmerkte kopieën stuurt.
  • De documenten moeten opgemaakt zijn in de originele taal. Als de documenten niet in het Nederlands, Engels, Frans of Duits zijn, voeg dan een officiële vertaling in het Engels toe. Als je je opleiding nog niet hebt voltooid, vermeld dan de verwachte afstudeerdatum (deze moet wel voor de startdatum liggen) en voeg een actuele cijferlijst toe.

Wij maken gebruik van cookies. Lees de voorwaarden