Universiteit Leiden

nl en

Geneeskunde (MSc)

Contact

Heb je nog vragen over de masteropleiding Geneeskunde in Leiden? Neem dan gerust contact met ons op!

Vragen over de master Geneeskunde

Bij de studieadviseurs van de master Geneeskunde kun je terecht voor:

 • voorlichting over zaken die direct of indirect te maken hebben met de studie, waaronder procedures en regelingen
 • advies en hulp bij studieplanning en -organisatie
 • melding van bijzondere persoonlijke omstandigheden, bijvoorbeeld functiebeperking, topsport, bestuursactiviteit of promotietrajecten. De adviseurs kunnen zorgen voor 
  • extra begeleiding,
  • registratie van eventueel studievertraging,
  • doorverwijzing naar de studentendecaan, -arts of –psycholoog en
  • bemiddeling bij het krijgen van extra faciliteiten (bijvoorbeeld meer examentijd bij dyslexie). 

Ben je masterstudent geneeskunde of bachelorstudent geneeskunde met vragen over de masterfase, zoals de indeling van coschappen of de wetenschapsstage?

Stel je vragen zoveel mogelijk via studieadviseurmastergnk@lumc.nl. Wil je liever in gesprek? Uiteraard ben je ook welkom voor een gesprek via de telefoon, teams of on campus. Een afspraak maak je via het online afsprakensysteem, vergeet niet om toe te lichten wat je wil bespreken.

Let op: is er sprake van een urgente situatie (zeker tijdens de coschappen) die je wil bespreken en duurt een afspraak via het online afspraken systeem te lang? Trek dan aan de bel via de mail, we zullen ons uiterste best doen om tijd voor je te maken!   

Voor urgente zaken kun je ook contact opnemen via het OSP: 071-52 68700. In geval van spoed kan er contact opgenomen worden via het OSP noodnummer. Dit nummer is bereikbaar via het keuzemenu. 

Vragen over studies bij het LUMC

Stel je algemene opleidingsvragen per mail aan het LUMC-Onderwijsservicepunt of of telefonisch van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.45 uur via 071 – 526 8700. Je kunt doorverwezen worden naar een studieadviseur voor specifiekere vragen.

Vragen over de Universiteit Leiden

Neem voor vragen over studeren aan de Universiteit Leiden, opleidingen en voorlichtingsactiviteiten contact op met de Studielijn per mail of telefoon 071 527 11 11. De Studielijn is op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Je krijgt een student aan de telefoon om je vragen te beantwoorden.

Vragen over je toelating en inschrijving kun je stellen aan het Studenteninformatiecentrum, bereikbaar op werkdagen tussen 11.00 en 16.00 uur via telefoonnummer 071 527 80 11. Of stel je vraag via het contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.