Universiteit Leiden

nl en

Educatieve master Engels (MA) (120EC)

Voorlichtingsactiviteiten

Online Master Open Dagen

Tijdens de Online Master Open Dagen kom je alles te weten over onze masters, het studeren aan de Universiteit Leiden en de carrièremogelijkheden. Je volgt opleidingspresentaties en je kunt je vragen stellen aan docenten, studenten, alumni en studieadviseurs. Zij staan voor je klaar om hun ervaringen met je te delen. Ook kun je alvast virtueel kennismaken met de leukste studentensteden van Nederland!

Loop (via ons) een dagje mee op een school!

Een stage op een middelbare school maakt een belangrijk deel uit van deze masteropleiding. We raden je daarom sterk aan om vóór je aanmelding een dag mee te lopen op een school. Wij faciliteren meeloopdagen via het schooloriëntatietraject. Dit traject begint met een startbijeenkomst, daarna loop je één of een aantal dagdelen mee op een school, en tot slot bespreek je je ervaringen met de begeleider van het schooloriëntatietraject. Je kunt zo zelf de sfeer en dynamiek op een school ervaren en in gesprek gaan met docenten, leerlingen en andere betrokkenen. Zo oriënteer je je goed op het voortgezet onderwijs en ontdek je of een stage en/of baan als docent iets voor jou is.
Meer informatie en aanmelden: Schooloriëntatietraject.

Verdiepende voorlichtingsbijeenkomsten

Ieder voorjaar organiseert het ICLON een verdiepende voorlichtingsbijeenkomst over de tweejarige Educatieve master voor studenten die overwegen om per aanstaande september met de master te gaan starten of zich al aangemeld hebben. Daarnaast is het ook vaak mogelijk om een dagje mee te lopen met een student om een indruk te krijgen van de colleges. Voor meer en actuele informatie zie: Voorlichtingsactiviteiten Tweejarige Educatieve master

Direct naar

>> Overzicht
>> Over de opleiding
>> Carrièreperspectieven
>> Aanmelding en toelating
>> Contact

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.