Universiteit Leiden

nl en

Educatieve master Engels (MA) (120EC)

Voorlichtingsactiviteiten

Master Open Dagen

Tijdens de Master Open Dagen kun je presentaties bijwonen en in gesprek gaan met huidige studenten, docenten en de studieadviseur. Bezoek de voorlichtingsbijeenkomst van de lerarenopleiding op de faculteit Geesteswetenschappen.   

Loop (via ons) een dagje mee op een school!

Een stage op een middelbare school maakt een belangrijk deel uit van deze masteropleiding. We raden je daarom sterk aan om vóór je aanmelding een dag mee te lopen op een school. Wij faciliteren meeloopdagen via het schooloriëntatietraject. Dit traject begint met een startbijeenkomst, daarna loop je één of een aantal dagdelen mee op een school, en tot slot bespreek je je ervaringen met de begeleider van het schooloriëntatietraject. Je kunt zo zelf de sfeer en dynamiek op een school ervaren en in gesprek gaan met docenten, leerlingen en andere betrokkenen. Zo oriënteer je je goed op het voortgezet onderwijs en ontdek je of een stage en/of baan als docent iets voor jou is.
Meer informatie en aanmelden: Schooloriëntatietraject.

Verdiepende voorlichtingsbijeenkomsten

Op woensdag 24 april organiseert het ICLON een verdiepende voorlichtingsbijeenkomst over de tweejarige Educatieve master voor studenten die overwegen om per aanstaande september met de master te gaan starten of zich al aangemeld hebben. Deze voorlichtingsbijeenkomst bestaat uit twee delen:

  1. Een korte informatiesessie (ongeveer 10 à 15 minuten)
  2. Tijd voor het stellen van vragen over het praktijkdeel van de opleiding en/of de opzet van de colleges 

Daarnaast is het ook vaak mogelijk om een dagje mee te lopen met een student om een indruk te krijgen van de colleges. Voor meer en actuele informatie zie: Voorlichtingsactiviteiten Tweejarige Educatieve master

Direct naar

>> Overzicht
>> Over de opleiding
>> Carrièreperspectieven
>> Aanmelding en toelating
>> Contact

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.