Universiteit Leiden

nl en

Latijns-Amerikastudies (BA)

Vervolgopleidingen

Wil je een volledige academische opleiding? Dan ga je na je bachelor door met een masteropleiding. Met een masterdiploma op zak heb je meer kans op een baan op academisch niveau. Na afronding krijg je de titel Master of Arts (MA).

Masteropleidingen

Wil je een volledige academische opleiding? Dan ga je na je bachelor door met een masteropleiding. Na een succesvol afgeronde masteropleiding ontvang je de titel Master of Arts (MA). Er zijn drie soorten masters: eenjarige-, onderzoeks-, of brede masters. De eenjarige master sluit perfect aan op de bacheloropleiding, terwijl je met een onderzoeksmaster (twee jaar) wordt voorbereid op een academische carrière. Een brede master kun je volgen als je een bredere interesse hebt:

Een-jarige master

Onderzoeksmaster

Lerarenopleiding

Kom voor de klas! Na afronding van de MA Latin American Studies kun je toegang krijgen tot deze masteropleiding. Na je eenjarige educatieve master mag je de bovenbouw van havo en vwo lesgeven in Spaans. 
Lees meer: Lerarenopleiding Spaans 

Promoveren

Afgestudeerde masterstudenten met een duidelijke wetenschappelijke belangstelling en zeer goede studieresultaten kunnen meedingen naar een promotieplaats. Onder begeleiding van hoogleraren schrijf je een proefschrift en publiceer je artikelen.

Tim Vergoossen

Alumnus

Tim Vergoossen

"Mijn masterscriptie ging over voetbalhooligans in Argentinië en daarvoor heb ik onderzoek gedaan in het land zelf. Docenten hebben expertise op veel verschillende gebieden. Voor je scriptie is geen onderwerp te gek, want er is altijd wel iemand met expertise op dat gebied, die je kan begeleiden."

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.