Universiteit Leiden

nl en

Film- en literatuurwetenschap (BA)

Contact

Heb je nog vragen over de opleiding Film- en literatuurwetenschap? Neem dan gerust contact met ons op!

Vraag het de studieadviseur

Denk je er serieus over om Film- en literatuurwetenschap in Leiden te gaan studeren? En heb je nog vragen die niet op deze site worden beantwoord? Dan kun je je vraag per mail of telefonisch stellen aan Maria Dijkgraaf, de studieadviseur van Film- en literatuurwetenschap.

Studieadviseur
Maria Dijkgraaf
E-mail: stuco-filmlit@hum.leidenuniv.nl
Telefoon: 071 527 2944

Vraag het de studentambassadeur

Met vragen over je opleiding kun je ook terecht bij de studentambassadeur. De studentambassadeur is een student van de opleiding of een gerelateerde opleiding en geeft presentaties op Open Dagen en middelbare scholen. Verder coördineert zij meeloopdagen en beantwoordt ze vragen van geïnteresseerde scholieren. 

Studentambassadeur
Sarah Terpstra
E-mail: s.j.terpstra@hum.leidenuniv.nl

Heb je vragen over studeren aan de Universiteit Leiden?

Wil je meer weten over een of meerdere opleidingen of over onze voorlichtingsactiviteiten? Neem dan contact op met de Studielijn per mail of telefoon (bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur op werkdagen). Je krijgt altijd een student aan de telefoon om je vragen te beantwoorden.

Studielijn
Telefoon: 071 527 11 11
E-mail: studielijn@leidenuniv.nl

Heb je vragen over je toelating en inschrijving?

Voor vragen over je toelating en inschrijving neem je contact op met de Frontoffice Studentenzaken. Je kunt ze bereiken per telefoon (bereikbaar tussen 11.00 en 16.00 uur op werkdagen) of je vraag stellen in het online contactformulier.

Frontoffice studentenzaken
Telefoon: 071 527 80 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.