Universiteit Leiden

nl en

Nieuw handboek “EU State Aids”

Het doet het Europa Instituut genoegen aan te kondigen dat deze week de 5e druk is verschenen van het handboek “EU State Aids” (31 hoofdstukken, 1500 pagina’s).

De editors zijn nauw verbonden (geweest) met het Europa Instituut: Tom Ottervanger (hoogleraar EU en mededingingsrecht aan het Europa Instituut), Leigh Hancher (hoogleraar EU recht in Tilburg en voorheen universitair docent aan het Europa Instituut) en Piet Jan Slot (prof. em. en voormalig directeur van het Europa Instituut). Twee hoofdstukken zijn geschreven door collega’s van het Europa Instituut: Maarten Aalbers (promovendus, met Paul Adriaanse, universitair hoofddocent) en Ben Van Rompuy (universitair docent). 

Het boek omvat een gedetailleerde beschrijving en uitleg van alle materiële en procedurele aspecten van het Europese staatssteunrecht met veel aandacht voor de beslissingen van de Commissie en de rechtspraak van het Gerecht en het Hof. Het werk is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die met staatssteunrecht in aanraking komt, als advocaat, ambtenaar, rechter, toezichthouder, wetenschapper of als econoom.

Meer informatie kunt u hier vinden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.