Universiteit Leiden

nl en

Governance and Global Affairs

Voor professionals

De faculteit biedt verschillende mogelijkheden om naast je werk jouw kennis te verdiepen en te ontwikkelen. Binnen de thema's van de faculteit, of in jouw eigen werkveld als duale promovendus, word je onder goede begeleiding geholpen een volgende stap in jouw carrière te zetten.

Centre for Professional Learning

Het Centre for Professional Learning (CPL) ontwerpt verdiepende en uitdagende cursussen voor hogeropgeleide professionals. Thuis in het hart van Den Haag biedt CPL kennis en inzichten op academisch niveau in de typisch Haagse thema's met sterke verbinding op praktische toepassing in jouw dagelijks werk. 

Dual PhD Centre

Werken en promoveren tegelijkertijd? Het Dual PhD Centre in Den Haag is de thuisbasis voor duale promovendi. Het richt zich op buitenpromovendi die een gedeelte van hun werktijd aan wetenschappelijk onderzoek besteden. Daarbij staat een thema uit hun beroepspraktijk centraal. Zo zet het centrum zich in om vraagstukken van kennisintensieve bedrijven te kunnen beantwoorden.

Masters

  • MSc Cyber Security (executive)

Wil je jouw kennis over cyber security verbreden of verdiepen, zodat je uitdagingen van vandaag en morgen beter het hoofd kunt bieden? Tijdens de Engelstalige executive MSc Cyber Security leer je verbinding te leggen tussen de verschillende aspecten van cyber security, zodat je tot effectieve en duurzame oplossingen kunt komen. Deze masteropleiding is voor professionals met een relevante WO- of HBO-master en enige jaren werkervaring, die hun kennis over cyber security willen verbreden of verdiepen.

Wij bieden drie verschillende manieren om dit Executive master programma te volgen:

1. Volg het volledige Cyber programma
2. Volg introductie colleges als een contract student
3. Volg introductie colleges als een non-examination student

Meer informatie

  • Management van de Publieke Sector: Bestuur en Advisering

Dit is een Nederlandstalige éénjarige Master (avondopleiding), die jaarlijks in februari start.
Binnen deze specialisatie staat de spanning centraal tussen aan de ene kant de behoefte aan een slagvaardig, effectief en efficiënt openbaar bestuur en aan de andere kant de roep om een betrouwbaar, rechtvaardig en responsief bestuur dat een adequaat antwoord geeft op nieuwe maatschappelijke wensen en eisen die op het openbaar bestuur af komen. In deze specialisatie ligt de nadruk op toepassingsgericht werken en beleidsadvisering.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.