Universiteit Leiden

nl en

Governance and Global Affairs

Voor professionals

De faculteit biedt verschillende mogelijkheden om naast je werk jouw kennis te verdiepen en te ontwikkelen. Binnen de thema's van de faculteit, of in jouw eigen werkveld als duale promovendus, word je onder goede begeleiding geholpen een volgende stap in jouw carrière te zetten.

Centre for Professional Learning

Het Centre for Professional Learning (CPL) ontwerpt verdiepende en uitdagende cursussen voor hogeropgeleide professionals. Thuis in het hart van Den Haag biedt CPL kennis en inzichten op academisch niveau in de typisch Haagse thema's met sterke verbinding op praktische toepassing in jouw dagelijks werk. 

Dual PhD Centre

Werken en promoveren tegelijkertijd? Het Dual PhD Centre in Den Haag is de thuisbasis voor duale promovendi. Het richt zich op buitenpromovendi die een gedeelte van hun werktijd aan wetenschappelijk onderzoek besteden. Daarbij staat een thema uit hun beroepspraktijk centraal. Zo zet het centrum zich in om vraagstukken van kennisintensieve bedrijven te kunnen beantwoorden.

Cyber Security Academy

Wil je jouw kennis over cyber security verbreden of verdiepen, zodat je uitdagingen van vandaag en morgen beter het hoofd kunt bieden? Bij de Cyber Security Academy The Hague (CSA) leer je verbinding te leggen tussen de verschillende aspecten van cyber security, zodat je tot effectieve en duurzame oplossingen kunt komen. De CSA initieert en stimuleert kennisontwikkeling en -uitwisseling op het brede terrein van cyber security. Dit gebeurt multidisciplinaire onderwijsactiviteiten zoals een parttime wetenschappelijke executive masteropleiding, korte programma's en maatwerktrajecten.

Masters

De master Management van de Publieke Sector (MPS) met de specialisatie Public Affairs & Strategie, en de specialisatie Advisering en Verandermanagement is voor mensen met een baan te combineren omdat lesuren in de namiddag en avonduren plaats vinden. De master duurt 1 jaar en geeft je inzicht in de uitdagingen en dilemma's waar publiek management en organisaties mee te maken krijgen, en de verschillende manieren waarop publieke managers die dilemma's kunnen hanteren.

De tweejarige master International Relations and Diplomacy biedt je een unieke combinatie van academisch onderwijs in internationale betrekkingen en politieke wetenschappen, met praktisch onderwijs en training in internationale onderhandelingsvaardigheden en diplomatie. Dit is een regulier voltijd programma.

De Cyber Security Academy biedt de executive master Cyber Security aan voor professionals met een relevante WO- of HBO-master en enige jaren werkervaring, die hun kennis over cyber security willen verbreden of verdiepen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.