Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Nederlands English

Leiden University College The Hague

Leiden University College The Hague (LUC) is het internationale honours college van de Universiteit Leiden, gevestigd in Den Haag. LUC The Hague biedt gemotiveerde en getalenteerde studenten - afkomstig uit de hele wereld - een innovatieve Liberal Arts & Sciences bacheloropleiding.

Liberal Arts & Sciences is een bachelor-opleiding waarbij een combinatie wordt gemaakt tussen de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en exacte wetenschappen. Bij het LUC The Hague ligt de focus van de opleiding ‘Global Challenges’, Complexe mondiale vraagstukken worden vanuit meerdere disciplines bestudeerd.

Meer informatie over Leiden University College The Hague, onze BA- en BSc- opleiding en onze campus in Den Haag vindt u op onze Engelstalige website.