Universiteit Leiden

nl en

Informatica & AI

Afstudeeropdrachten

Bedrijven kunnen opdrachtgever zijn voor het afstudeeronderzoek van onze studenten.

Een belangrijk onderdeel van de opleiding van studenten is het afstudeeronderzoek. Elk jaar doen 50-70 studenten een onderzoeksproject (3 maanden) of een masterproject (6 maanden). Steeds meer studenten geven er de voorkeur aan om hun onderzoek te doen bij een organisatie uit het bedrijfsleven of de publieke sector.

Bij een afstudeeronderzoek snijdt het mes aan twee kanten: de student kan zijn opleiding in de praktijk brengen en deelnemen aan onderzoek. Uw organisatie vergaart waardevolle onderzoeksresultaten, die uw bedrijfsprocessen kunnen verbeteren en kunnen leiden tot een vervolgonderzoek. Vaak krijgt de student een studentensalaris.

Bekijk het overzicht van afgeronde Computer science afstudeerprojecten en ICT in Business afstudeerprojecten om een idee te krijgen van de mogelijke afstudeeronderwerpen. Lees meer op de websites van de masteropleidingen Computer Science en ICT in Business and the Public Sector.

Contact

Hebt u een IT-geralateerd (business) project met academische relevantie? Neem contact op met één van de programmacoördinatoren:

Het bericht over uw vacature zal dan onder de studenten worden verspreid.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.