Universiteit Leiden

nl en

Informatica & AI

Samenwerking

Het Leiden Institute of Advanced Computer Science (LIACS) werkt intensief samen met nationale en internationale bedrijven, overheden en kennisinstellingen.

Er zijn veel mogelijkheden om onderzoek te doen met LIACS, variërend van kleinschalig onderzoek door masterstudenten of internationale multidisciplinaire projecten waar veel onderzoekers aan meewerken. De optimale vorm van samenwerking hangt af van uw organisatie, urgentie en de complexiteit van uw vraagstuk.

Onderzoek doen met ons

  • Onderzoeksprojectenvaak gesubsidieerd door EU, NWO, STW etc. in samenwerking met private en academische partners.
  • Contractonderzoek en consultancy-opdrachten bieden u de gelegenheid kennis te maken met de laatste stand van de wetenschap in uw domein.
  • U kunt onderzoek laten uitvoeren door pas afgestudeerden of door studenten, als afstudeerproject/stage.

U hebt toegang tot...

  • onze onderzoeksfaciliteiten en -infrastructuur: high power computing, sequencing facilities, bio-IT, rekencluster, etc.
  • de mogelijkheid van een licentie op wetenschappelijke resultaten.
  • ons programma Sponsorship for Business.

Samenwerking levert enerzijds een significante bijdrage aan de ontwikkeling van de economie en versterkt het innovatieve vermogen en daarmee de (inter-)nationale marktpositie van Nederland. Anderzijds inspireren de vragen uit de maatschappij onze onderzoekers om nieuwe invalshoeken te kiezen. Daarmee krijgt het onderzoek een verfrissende impuls. Zo helpen wij u niet alleen door goed onderzoek te leveren, maar blijven we zelf ook vernieuwen. Meer lezen.

Lees de laatste uitgave van ons LIACS Quarterly Magazine.

Wilt u verder praten over samenwerken, neem dan contact op met Jeroen van der Leijé, de business liaison van LIACS.

Alumni

Wilt u als bedrijf in contact komen met alumni of bijna afgestudeerde studenten, neem dan contact op met het secretariaat van LIACS. Een selectie van alumni is te vinden op de LinkedIn group van Informatica, en die van  ICT in Business.

Graag houden wij contact met alle alumni van LIACS. Vandaar een verzoek aan alle alumni zich aan te melden bij de LinkedIn groep van LIACS.

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie