Universiteit Leiden

nl en
fsw pride leiden

Sociale Wetenschappen

Routebeschrijving + parkeerfaciliteiten

Routebeschrijving naar het Pieter de la Courtgebouw, waarin het Faculteitsbureau en 4 instituten van de Faculteit der Sociale Wetenschappen zijn gehuisvest. Daarnaast zijn ook PLATO en het Afrika Studiecentrum Leiden hier gevestigd. Plus, informatie over de parkeerfaciliteiten in de buurt. Raadpleeg altijd de actuele situatie in de routeplanner.

Met de auto

  • Vanaf de rijksweg A44 neemt u afslag 8 ‘Leiden Centrum Transferium’.
  • Vanaf de rijksweg A4 neemt u afrit 7 ‘Zoeterwoude-Dorp/Leiden’.

Op de N206 rijdt u bij Museum Naturalis de Darwinweg in. Volg de borden ‘Ziekenhuizen’. Neem bij de tweede rotonde de tweede rechts (bijna rechtdoor). Aan de rechterkant ziet u het rechthoekige, gele Pieter de la Courtgebouw.

Parkeergelegenheid

Kiss & ride

Afzetten en ophalen (kiss&ride) van personen kan aan de Paviusstraat.

Parkeren voor leveranciers

  • De 4 parkeerplaatsen aan de Paviusstraat zijn uitsluitend voor leveranciers die werkzaamheden verrichten in of rondom het Pieter de la Courtgebouw;
  • De parkeerplaatsen op de brug aan de achterzijde van het Pieter de la Courtgebouw (Wassenaarseweg) zijn uitsluitend voor laden en lossen. Hier geldt een sta-tijd van maximaal 1 uur.

N.B. Leveranciers moeten zich eerst melden bij de receptie van het Pieter de la Courtgebouw voordat wordt gestart met lossen, laden en/of de werkzaamheden.

Met de trein

  1. Stap dan uit bij halte Leiden Centraal en verlaat het station via de achteruitgang (richting het Leids Universitair Medisch Centrum).
  2. Linksaf richting het LUMC en rechtdoor. Bij de rotonde neemt u de eerste weg rechts.
  3. Als u Rijnveste en Rivierduinen voorbij bent ziet u, nog voor de t-splitsing, rechts het gele Pieter de la Courtgebouw. Rechtsaf de trap op om de hoofdingang te nemen.  
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.