Universiteit Leiden

nl en

Strafrecht & Criminologie

Leden Opleidingscommissie Criminologie

Hieronder kan een overzicht geraadpleegd worden van de docent- en studentleden die zitting hebben in deze Opleidingscommissie.

Voorzitter en docentleden


Voorzitter
Mr. S.G.C. (Sigrid) van Wingerden

Docentleden
Dr. H.T. (Hilde) Wermink
dr. J.M.H. (Hanneke) Palmen
 

Studentleden


Sterre Backs (propedeuse):
Bio en foto wordt nog toegevoegd.

 

Skander Iqbal

Skander Iqbal (ba): 
Mijn naam is Skander Iqbal. Ik ben vierdejaars criminologie- en derdejaars rechtenstudent. Ook ben ik student-lid van het instituut voor Strafrecht & Criminologie. In deze bijzondere tijd zet ik mij graag in om de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren.

Melanie Overmars

Melanie Overmars (ba):
Mijn naam is Melanie Overmars. Ik ben 22 jaar en ik zit in het derde jaar van de bachelor Criminologie aan de Universiteit Leiden. Naast mijn studie ben ik vaak op de atletiekbaan te vinden. Vorig jaar heb ik de tweedejaars criminologiestudenten vertegenwoordigd. Dit jaar zal ik hetzelfde doen voor de derdejaars criminologiestudenten. Ik hoop hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs; zeker in deze bijzondere tijd vind ik dit erg belangrijk. Neem als student dus vooral contact met mij op bij vragen, problemen of positieve feedback!

Jana van Geest

Jana van Geest (ma Comparative justice):
Mijn naam is Jana van Geest. Ik ben 25 jaar en woon in Amsterdam. Ik volg sinds dit jaar met veel plezier de MSc Comparative Criminal Justice (CCJ) aan de Universiteit Leiden en hiervoor heb ik de BSc Criminologie aan de Vrije Universiteit afgerond. CCJ is een intense en kleinschalige Master, wat zorgt voor een hechte groep studenten, die ik graag vertegenwoordig in de opleidingscommissie! Hiernaast ben ik actief binnen het LGBT+ Network. Ik zie een functie binnen de OLC als een effectieve manier om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het onderwijs, zeker nu deze vreemde tijd zoveel nieuwe obstakels met zich meebrengt.

Sanne van Os

Sanne van Os (ma Criminologie en Veiligheidsbeleid):
Mijn naam is Sanne van Os. Ik ben 23 jaar en ik ben dit studiejaar begonnen met de master Criminologie en Veiligheidsbeleid. Daarvoor heb ik een bachelor Criminologie gedaan aan Universiteit Leiden. Ik loop dus al aardig wat jaren rond op de Leidse Rechtenfaculteit. Dit jaar vind ik het tijd worden om mijn steentje bij te dragen aan de kwaliteit van het onderwijs. Door de coronacrisis is dat dit jaar extra interessant, omdat de Universiteit een omslag heeft moeten maken naar het online onderwijs. Ik kijk er naar uit om aankomend jaar een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het fysieke en online onderwijs. 

Iris de Jonge

Iris (ma Forensische criminologie):
Mijn naam is Iris. Inmiddels heb ik de bachelor Sociologie aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond en volgde ik extra vakken. Momenteel ben ik actief in de Criminologische Evaluatiecommissie Leiden (CEL) van CoDe en volg ik de master Forensische Criminologie, waarvan ik ook studentambassadeur ben. Ik ben enthousiast om dit jaar deze master te vertegenwoordigen in het OLC. Dit jaar is anders dan voorgaande jaren. Het coronavirus heeft op alle terreinen van de samenleving invloed, dus ook op het onderwijs. Daarom tracht ik om ondanks deze verandering, de kwaliteit en effici├źntie van het onderwijs in stand te houden en te bevorderen. Immers, communicatie tussen studenten en docenten is essentieel.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.