Universiteit Leiden

nl en

Strafrecht & Criminologie

Leden Opleidingscommissie Criminologie

Hieronder kan een overzicht geraadpleegd worden van de docent- en studentleden die zitting hebben in deze Opleidingscommissie.

Voorzitter en docentleden


Voorzitter
Mr. S.G.C. (Sigrid) van Wingerden

Docentleden
Dr. H.T. (Hilde) Wermink
dr. J.M.H. (Hanneke) Palmen
 

Studentleden


 

Gina Eerkes

Gina Eerkes (2e jaar Ba Criminologie):
Mijn naam is Gina Eerkes. Ik ben 21 jaar en ik zit in het tweede jaar van de bachelor Criminologie aan Universiteit Leiden. Dit jaar ben ik de vertegenwoordiger voor de tweede jaar criminologie studenten. Voor vele studenten uit deze jaarlaag is dit het eerste jaar dat ze meer naar de universiteit mogen en veel met hybride onderwijsvormen te maken krijgen. Het is dan ook belangrijk dat dit allemaal goed verloopt. Ik zal mij met enthousiasme inzetten om een bijdrage te leveren voor het verbeteren en waarborgen van de kwaliteit van het onderwijs. Ik neem vragen of feedback van studenten graag mee, dus aarzel niet om contact op te nemen!

Robbin Talens

Robbin Talens (3e jaar Ba Criminologie):
Mijn naam is Robbin Talens. Ik ben 20 jaar oud en zit in het derde jaar van de bachelor Criminologie. Daarnaast doe ik dit jaar een bestuursjaar bij CoDe en maak ik hierdoor onder andere deel uit van de evaluatiecommissie. Hierdoor krijg ik vele inzichten vanuit de derdejaarsstudenten, die ik graag vertegenwoordig binnen de opleidingscommissie. Ik kijk er naar uit om verbetering aan te brengen aan het fysieke en online onderwijs aankomend jaar!

Tristan Smart

Tristan Smart (Ma Criminologie en Veiligheidsbeleid):
Mijn naam is Tristan Smart. Ik ben 25 jaar, opgegroeid en wonend te Amsterdam. Ik heb hiervoor aan de Universiteit van Amsterdam de bachelor rechtsgeleerdheid afgerond en daarnaast een bestuursjaar gedaan bij de Juridische Faculteit der Amsterdamsche Studenten (JFAS). Dit jaar is er een enthousiaste mastergroep die ik met mijn ervaring graag vertegenwoordig en waar mogelijk de communicatie faciliteer tussen hen, de docenten en de universiteit. Het zal een fijne uitdaging zijn om het onderwijs en de communicatie samen verder te ontwikkelen. Schroom niet om je vragen te stellen!

Irene Peeks

Irene Peeks (Ma Forensische Criminologie):
Mijn naam is Irene Peeks en ik ben 22 jaar oud. Afgelopen jaar heb ik de bachelor Criminologie afgerond in Leiden. Hierna ben ik doorgestroomd naar de master Forensische Criminologie. Ik ben dit jaar de studentambassadeur van deze master en ik zal de master vertegenwoordigen in de OLC. Vorig jaar was een bijzonder jaar omdat alles online was. Net toen de docenten en studenten zich hier aan hadden aangepast begon het nieuwe jaar, waarin meer mogelijk was. Opnieuw worden er aanpassingen van docenten en studenten gevraagd. Het gaat dus opnieuw een bijzonder jaar zijn. Daarom kijk ik er zeer naar uit om dit jaar mijn medestudenten te vertegenwoordigen in de OLC.

Keti Burduli

Ketevan Burduli (MSc Comparative Criminal Justice): 
My name is Ketevan Burduli, I am from Georgia, and I am a master student of Crime and Criminal justice program, specialization of Comparative Criminal Justice at Leiden University. I have a bachelor's degree in Law and master's degree in International Law (physically defending thesis) from Georgian Institute of Public affairs abbreviated as GIPA.  I am honored to be selected as a student member of the committee board and will do my best to contribute to the quality of education and represent students' interest and challenges during this academic year.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.