Universiteit Leiden

nl en

Strafrecht & Criminologie

Leden Opleidingscommissie Criminologie

Hieronder kan een overzicht geraadpleegd worden van de docent- en studentleden die zitting hebben in deze Opleidingscommissie.

Voorzitter en docentleden

Voorzitter
dr. mr. Maarten Kunst

Docentleden
Dr. E.G. (Elina) van 't Zand-Kurtovic
dr. J.M.H. (Hanneke) Palmen

Studentleden

Patricia Burghout:
Ik ben Patricia Burghout, 20 jaar. Ik ben tweedejaars criminologie- en derdejaars rechtenstudent. Naast dat ik namens de bachelor Criminologie in de OLC zit, ben ik ook lid van de CEL.


 

Nicole Alberts:
Mijn naam is Nicole Alberts, ik ben 24 jaar en zesdejaars student aan de Universiteit Leiden. Tijdens mijn bachelor Criminologie heb ik een minor gevolgd aan de TU Delft en een stage gelopen bij de Cyber Resilience-afdeling van een bank. Vorig collegejaar heb ik de vakken afgerond van de masterrichting Criminologie en Veiligheidsbeleid en stage gelopen bij het Rathenau Instituut. Dit collegejaar loop ik stage bij een onderzoeksproject en schrijf daar mijn scriptie. Dit is mijn tweede jaar dat ik mijn medestudenten vertegenwoordig in de Opleidingscommissie, waar kwaliteit van het onderwijs voor mij centraal staat.

Janneke Sluijs:
Mijn naam is Janneke Sluijs, ik ben 24 jaar en ik volg sinds september de master Forensische Criminologie. Ik heb de bachelor Bestuurskunde en de minor Criminologie gedaan aan de Universiteit Leiden. Daarnaast heb ik tijdens mijn bachelor bij verschillende organisaties stage gelopen, waaronder de Politie Leiden-Bollenstreek. Naast mijn studie begeleid ik via het UAF een vluchtelingstudent.

 

Evri Penning:
Mijn naam is Evri Penning en ik ben 20 jaar oud. Ik zit op dit moment in het derde jaar van de bachelor Criminologie. Daarnaast maak ik dit jaar deel uit van het bestuur van Corpus Delicti (CoDe). Ik ben hierin dit jaar de Commissaris Onderwijs & Carrière. 

Vanessa de Castro Navarro:
Mijn naam is Vanessa de Castro Navarro, ik ben 24 jaar en ik kom uit Portugal. Op mijn tiende ben ik vanuit Lissabon naar Nederland verhuisd. Momenteel zit ik in het vierde jaar van de bachelor Criminologie. Daarnaast ben ik lid van de evenementencommissie van het Criminologisch Netwerk Nederland. Vorig jaar heb ik deel uitgemaakt van het bestuur van Corpus Delicti (CoDe), waarin ik de functie van Commissaris Onderwijs & Carrière heb vervuld. Als tweedejaars bij de OLC hoop ik wederom een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van het onderwijs.

Tessa Huizing:
Mijn naam is Tessa Huizing ik ben 20 jaar en ik zal dit jaar de derdejaars criminologie vertegenwoordigen bij de opleidingscommissie voor criminologie. Naast de opleidingscommissie ben ik actief bij CoDe en werk ik bij het voorlichtingsteam van criminologie. Ook ben ik vrijwilliger bij het Rode Kruis en Matchis.


 

Alienke Schuringa:
Mijn naam is Alienke Schuringa, 23 jaar en masterstudent Criminology and Criminal Justice. Hiervoor heb ik de bachelor Criminologie gedaan aan de Universiteit Leiden en dit gecombineerd met een aantal stages. Naast m'n master ben ik dit jaar studenttutor voor Leiden Law Practices. Daarom zal ik zowel mijn master als de eerstejaars criminologie vertegenwoordigen in de opleidingscommissie.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie