Universiteit Leiden

nl en

Strafrecht & Criminologie

Leden Opleidingscommissie Criminologie

Hieronder kan een overzicht geraadpleegd worden van de docent- en studentleden die zitting hebben in deze Opleidingscommissie.

Voorzitter en docentleden

Voorzitter
dr. mr. Maarten Kunst

Docentleden
Dr. E.G. (Elina) van 't Zand-Kurtovic
dr. J.M.H. (Hanneke) Palmen

Studentleden

Marloes van der Bel:
Mijn naam is Marloes van der Bel. Tijdens mijn bachelor Criminologie aan de Universiteit Leiden heb ik een minor aan de TU-Delft gedaan, een commissie bij de studievereniging CoDe en een commissie bij het Criminologisch Netwerk Nederland. Ik heb een tussenjaar gehad, maar de kriebels om terug de Universiteit Leiden-studiebanken te gaan kwamen al snel op. Daarom volg ik op dit moment met veel plezier de master Criminologie en Veiligheidsbeleid. Ik vind het belangrijk en ook erg leuk om mee te mogen denken aan verbeteringen en vernieuwingen, en ben daarom erg enthousiast dat ik de OLC voor mijn masterrichting mag vertegenwoordigen.
 

Patricia Burgerhout:
Mijn naam is Patricia Burghout en ik ben 21 jaar. Momenteel ben ik derdejaars criminologie- en vierdejaars rechtenstudent. Daarnaast ben ik dit jaar de Commissaris Onderwijs & Carrière van Corpus Delicti (CoDe). Als derdejaars OLC-lid ben ik al erg betrokken bij het onderwijs geweest en ik kijk ernaar uit om dat komend jaar voort te zetten. Een van de dingen waar ik dit jaar aan zou willen werken, is het verhogen van de betrokkenheid van studenten bij het onderwijs. Op deze manier hoop ik niet alleen dat we op veel verschillende manieren het onderwijs kunnen verbeteren, maar ook dat studenten zich nog beter op hun plek voelen op deze faculteit.

Melanie Overmars:
Mijn naam is Melanie Overmars. Ik ben 21 jaar en ik zit in het tweede jaar van de bachelor Criminologie aan de Universiteit Leiden. Ik zal dan ook dit jaar de tweedejaars studenten Criminologie vertegenwoordigen. Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs. Naast mijn studie ben ik actief op de atletiekbaan. Ik train zelf vaak, maar ik geef ook training aan de pupillen. 

 

Amber Visser:
Mijn naam is Amber Visser, ik ben 21 jaar. In september ben ik begonnen met de master Comparative Criminal Justice aan de Universiteit Leiden. Ik heb mijn bachelor in Amerika gedaan aan de University of Missouri-St.Louis. Aan UMSL heb ik twee bachelor studies gedaan Criminology and Criminal Justice & Psychology. Dit is mijn eerste jaar in de Opleidingscommissie en ik hoop dat ik een bijdrage kan brengen aan de kwaliteit van het onderwijs.

Romie Schoneville:
Mijn naam is Romie Schonewille. Ik ben 22 jaar en ik vertegenwoordig dit jaar de master Forensische Criminologie. Ik heb mijn bachelor Criminologie vorig jaar afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Verder heb ik een minor gezin, recht en forensische gedragswetenschappen gevolgd en heb ik extra orthopedagogische vakken gevolgd aan de UvA. Ik wil dit jaar dat ik in de opleidingscommissie zit een bijdrage leveren aan het verbeteren van het onderwijs. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.