Universiteit Leiden

nl en

Strafrecht & Criminologie

Leden Opleidingscommissie Criminologie

Hieronder kan een overzicht geraadpleegd worden van de docent- en studentleden die zitting hebben in deze Opleidingscommissie.

Voorzitter en docentleden

Voorzitter
dr. mr. Maarten Kunst

Docentleden
Dr. E.G. (Elina) van 't Zand-Kurtovic
dr. J.M.H. (Hanneke) Palmen

Studentleden


Manouk Gerritsen:
Mijn naam is Manouk Gerritsen, ik ben 22 jaar oud en ik studeer op dit moment 2 jaar aan de Universiteit Leiden. Ik ben begonnen aan de Rijksuniversiteit Groningen met mijn bachelor Sociologie, waarna ik vorig jaar naar Leiden ben gekomen om de master Forensische Criminologie te volgen. Na Forensische Criminologie te hebben afgerond ben ik afgelopen september begonnen aan de master Criminologie en Veiligheidsbeleid. Als student-lid van de Opleidingscommissie wil ik mij, als vertegenwoordiger van mijn medestudenten, graag inzetten voor het verbeteren van het onderwijs aan deze faculteit.  

Demi van Leeuwen:
Mijn naam is Demi van Leeuwen, een 22-jarige student in het vierde jaar van de bachelor Criminologie. Naast studeren ben ik actief in het voorlichtingsteam van de bachelor Criminologie en ben ik lid van de Evenementencommissie van Het Criminologisch Netwerk Nederland. In de OLC hoop ik onder andere de band tussen docenten en studenten te verbeteren en bij te dragen aan het verbeteren van het onderwijs. 

Vanessa de Castro Navarro:
Mijn naam is Vanessa de Castro Navarro en ik ben 23 jaar. Ik kom uit Portugal, maar ik woon sinds mijn tiende in Nederland. Momenteel ben ik derdejaars criminologie student. Daarnaast maak ik deel uit van het bestuur van Corpus Delicti (CoDe), waarin ik de functie van Commissaris Onderwijs & Carrière vervul.  

Patricia Burghout:
Ik ben Patricia Burghout, 19 jaar. Ik ben eerstejaars criminologie- en tweedejaars rechtenstudent. Naast dat ik namens de propedeusestudenten van Criminologie in de OLC zit, ben ik ook lid van de CEL.
 

Tessa Huizing:
Mijn naam is Tessa Huizing ik ben tweedejaars criminologie student en lid van de opleidingscommissie voor criminologie. Naast de opleidingscommissie ben ik actief bij CoDe in de Buit en de CEL-commissie. Ook ben ik vrijwilliger bij het Rode Kruis en Matchis. 

Thomas de Bruijn:
Ik ben Thomas de Bruijn, 25 jaar en masterstudent Criminologie: Crime and Criminal Justice. Hiervoor heb ik de bachelor criminologie gedaan aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en minors in de Rechtspsychologie en Psychology of Health and Illness. Hierna ben ik begonnen aan de master Forensische Criminologie en doe er dus nu een tweede bij. Naast deze studies en lidmaatschap van het OLC ben ik bestuurslid In- en Externe Betrekkingen bij Het Criminologisch Netwerk Nederland.

Evelien Fikke:
Ik ben Evelien Fikke, 22 jaar en vijfdejaars student aan de Universiteit Leiden. Ik heb de bachelor Criminologie gedaan waarbij ik in mijn vierde jaar een semester in het buitenland heb gestudeerd. In september dit jaar ben ik begonnen met de master Forensische Criminologie.  Naast lid van de OLC ben ik ook lid van de Alibi en de mastercommissie KMaR. 

 

Nicole Alberts:
Mijn naam is Nicole Alberts, ik ben 23 jaar en vijfdejaarsstudent aan de Universiteit Leiden. Tijdens mijn bachelor Criminologie heb ik ook een minor gevolgd aan de TU Delft en een stage gelopen bij de Cyber Resilience-afdeling van een bank. Dit collegejaar (’17-’18) ben ik begonnen met de master Criminaliteit en Rechtshandhaving: Criminologie en Veiligheidsbeleid. Komend jaar ga ik mijn medestudenten vertegenwoordigen in de Opleidingscommissie.

Anouk Ponjee:
Mijn naam is Anouk en ik ben 23 jaar. Op het moment ben ik bezig met de master Forensische Criminologie. Hiervoor heb ik een bachelor Gezondheidswetenschappen afgerond in Maastricht (richting geestelijke gezondheidszorg) en de master Victimology and Criminal Justice in Tilburg. Naast student-lid in de opleidingscommissie ben ik ook actief in de mastercommissie KMaR, de alibi bij CoDe en geef ik 4 uur in de week bijles bij bijlesnetwerk. 

Ga naar het overzicht van alle Opleidingscommissies

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie