Universiteit Leiden

nl en

Strafrecht & Criminologie

Leden Opleidingscommissie Criminologie

Hieronder kan een overzicht geraadpleegd worden van de docent- en studentleden die zitting hebben in deze Opleidingscommissie.

Voorzitter en docentleden


Voorzitter
Mr. S.G.C. (Sigrid) van Wingerden

Docentleden
Dr. H.T. (Hilde) Wermink
A.L. (Anouk) den Besten MSc 
 

Studentleden


 

Anna-Louse de Vos

Anna-Louise de Vos (1e jaar Ba Criminologie):
Mijn naam is Anna-Louise de Vos. Ik ben 18 jaar en zit in het eerste jaar van de bachelor Criminologie. Dit jaar vertegenwoordig ik de eerstejaars criminologie studenten in de OLC. Ik hecht veel waarde aan een soepele overstap van de middelbare school naar de universiteit en aan de kwaliteit van het onderwijs. Mijn streven is om (mede-)studenten zo goed mogelijk te vertegenwoordigen en zo te kunnen werken aan een gezamenlijk belang, namelijk optimaal onderwijs. Ik hoor de feedback en mening van andere studenten graag, dus laat mij vooral weten wat je denkt! 

Hannah Saberi

Hannah Saberi (Ma Forensische Criminologie):
Mijn naam is Hannah Saberi, ik ben 23 jaar en ik volg de master Forensische Criminologie. Hiervoor heb ik de bachelor Criminologie gevolgd aan de Universiteit Leiden, dus ik loop er al een tijdje rond. Na een aantal jaren van online/hybride onderwijs vindt het onderwijs eindelijk weer fysiek plaats en kan de focus weer verlegd worden naar het nog meer ontwikkelen en verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs. Ik kijk er enorm naar uit om aankomend studiejaar mijn medestudenten met zeer diverse studieachtergronden te vertegenwoordigen in de Opleidingscommissie!

Kayleigh Gielis

Kayleigh Gielis (1e jaar Ba Criminologie):
Mijn naam is Kayleigh Gielis. Ik ben 18 jaar oud en zit in mijn eerste jaar van de bachelor Criminologie aan Universiteit Leiden. Dit jaar ben ik vertegenwoordiger van de bachelor opleiding Criminologie binnen de opleidingscommissie. Ik ben net begonnen met studeren, maar het bevalt mij al heel goed. Ik vind het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs gewaarborgd wordt en daarbij wil ik graag helpen. Daarnaast zit ik ook bij twee commissie van de studievereniging CoDe. Hierdoor kom ik met veel studenten in contact en wil ik graag hun stem laten horen in de OLC. Ik sta open voor iedereens input, aarzel daarom niet om op mij af te stappen. Komend jaar zou ik graag verbetering brengen aan het onderwijs en ik ga me hier ook actief voor in zetten. Je mag mij altijd benaderen voor vragen!

Manasvii Varma

Manasvii Varma (Ma Comparative Criminal Justice):
My name is Manasvii Varma. I am 26 years old and I'm currently doing my master's in Crime and Criminal Justice with Comparative Criminal Justice as my specialization. I am representing my course for this academic session. I have previously completed my Bachelor's in Law and my master's in Human Rights from India. I moved to the Netherlands to do my master's at Leiden University as it has always been my dream to do so. I am grateful for this opportunity because I get to represent my fellow classmates and other International students by bringing their voices, problems and opinions about the education policy to the committee. I understand that it can be difficult to transition from one education system to another for International students. Therefore, you can always reach out to me with your opinion, feedback or problems. Looking forward to hearing from you.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.