Universiteit Leiden

nl en

Strafrecht & Criminologie

Leden Opleidingscommissie Criminologie

Hieronder kan een overzicht geraadpleegd worden van de docent- en studentleden die zitting hebben in deze Opleidingscommissie.

Voorzitter en docentleden


Voorzitter
Mr. S.G.C. (Sigrid) van Wingerden

Docentleden
Dr. R.M.S. (Roosmarijn) van Es
A.L. (Anouk) den Besten MSc 

Studentleden

Kayleigh Gielis

Kayleigh Gielis (Ba Criminologie):

Mijn naam is Kayleigh Gielis. Ik ben 19 jaar oud en zit momenteel in mijn tweede jaar van de Bachelor Criminologie. Ik loop ondertussen al meer dan een jaar mee op de Universiteit en vertegenwoordig dit jaar dan ook weer de bachelor criminologie. Ik vind het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs gewaarborgd wordt en dat studenten daar ook inspraak op hebben. Hierdoor wil ik de stem van mijn medestudenten laten horen in de OLC. Onderwijs en leren is erg belangrijk voor de toekomst, maar dat gaat niet zomaar. In de OLC komen allerlei zaken aanbod over onze faculteit en de opleidingen, het is daarom belangrijk dat studenten daar ook inspraak op hebben, want het gaat over onze toekomst. Ik vind het daarom erg leuk om met zoveel mogelijk studenten in contact te komen en hun feedback te vertegenwoordigen in de Opleidingscommissie. Aarzel daarom niet om naar mij toe te stappen en te laten weten wat je denkt!

Anna-Louise de Vos

Anna-Louise de Vos (Ba Criminologie):

Mijn naam is Anna-Louise de Vos. Ik ben 19 jaar en zit in het tweede jaar van de bachelor Criminologie. Dit jaar vertegenwoordig ik de tweedejaars criminologie studenten in de OLC. Ik hecht veel waarde aan een soepele overstap van de middelbare school naar de universiteit en aan de kwaliteit van het onderwijs. Mijn streven is om (mede-)studenten zo goed mogelijk te vertegenwoordigen en zo te kunnen werken aan een gezamenlijk belang; optimaal onderwijs. Ik hoor de feedback en mening van andere studenten graag, dus laat mij vooral weten wat je denkt!

Lanka Burgersdijk

Lanka Burgersdijk (Ba Criminologie):

Ik ben Lanka Burgersdijk, ik ben 23 jaar oud en ik zit nu in de afrondende fase van mijn Bachelor Criminologie. De afgelopen jaren ben ik actief geweest bij de Studieverenging van Criminologie waardoor ik veel leden van de opleiding heb mogen leren kennen. Komend jaar kijk ik er naar uit om deze belangen van de studenten Criminologie te vertegenwoordigen. Spreek mij dus vooral aan als je mij ziet voor een praatje, opmerkingen of nieuwe ideeën!

Laura Hilhorst

Laura Hilhorst (Ma Forensische Criminologie):

Mijn naam is Laura Hilhorst, ik ben 22 en volg dit jaar de master Forensische Criminologie. Hiervoor heb ik ook de bachelor Criminologie in Leiden gevolgd. Ik hecht waarde aan de kwaliteit van het onderwijs en ik kijk er dan ook naar uit om medestudenten van mijn opleiding te vertegenwoordigen in de OLC. Ik hoor het graag als je vragen, ideeën of feedback hebt!

 

Evi Bosmeier (Ma Criminologie en Veiligheidsbeleid):

Mijn naam is Evi Bosmeier, ik ben 22 jaar oud en ben in september gestart met de masterspecialisatie Criminologie en Veiligheidsbeleid, van de master Criminaliteit en Rechtshandhaving. Ik heb in Nijmegen een bachelor gevolgd dus loop nog niet zo lang rond in Leiden, maar het bevalt me tot nu toe erg goed. Ik kijk er naar uit om samen met mijn medestudenten in de Opleidingscommissie de kwaliteit van het onderwijs verder te verbeteren en verbeterpunten aan te kaarten.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.