Meeting Point voor vluchtelingstudenten

Samen met de stichting voor vluchtelingstudenten UAF wil de Universiteit Leiden hoogopgeleide vluchtelingen in Nederland met raad en daad bijstaan. De vestiging van een ontmoetingsplaats binnen de Universiteit Leiden is daar een onderdeel van.

Meeting Point gesloten vanwege coronavirus

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is het Meeting Point gesloten.
We zijn wel bereikbaar: u kunt ons bellen op 071 527 3597 of mailen naar meetingpoint@sea.leidenuniv.nl

Bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groeten,

Ynette Caupain & Lesage Munyemana

Het Meeting Point is een ontmoetingsplek, bedoeld voor studenten die recent naar Nederland zijn gekomen na hun eigen land te zijn ontvlucht. Ze kunnen er terecht om anderen te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen, en om advies en begeleiding te krijgen. Ook andere studenten en medewerkers van de universiteit, zowel Nederlands als internationaal, zijn welkom.