Universiteit Leiden

nl en

Neerlandistiek (MA)

Voorlichtingsactiviteiten

Kom naar onze online en on-campus events om ons beter te leren kennen!

Twee presentatoren bij de open dag
Twee presentatoren bij de open dag

Overweeg je je in te schrijven voor deze masteropleiding, en wil je erachter komen of het voor jou de juiste keuze is? Kijk dan hieronder voor een lijst met voorlichtingsactiviteiten die we binnenkort organiseren, en schrijf je in om de Universiteit Leiden en de opleiding zelf te ervaren. Neem ook een kijkje bij de Master Talks video’s voor een opleidingsintroductie door één van onze docenten, of bekijk onze virtuele campus tours hieronder! 

Master Talks: opleidingsvideo’s

Op het Master Talks: opleidingsvideo’s platform vind je video’s voor iedere masteropleiding. Per opleiding is er een video waarin je een korte introductie bij de opleiding krijgt. Na de Master’s Online Open Dagen komen er ook opnames van de opleidingspresentaties op het platform te staan. 

Activiteiten

Master’s Online Open Dagen

De Master’s Online Open Dagen (10-11 november) zijn jouw kans om alles te weten te komen over onze masteropleidingen, en of ze voor jou een goede match zouden zijn. Woon presentaties bij, ontmoet onze sprekers, leer meer over de carrières van onze alumni, en laat onze studenten je alles vertellen over studeren aan de Universiteit Leiden en het leven in Leiden en Den Haag. 

Schrijf je hier in voor de Master’s Online Open Dagen! 

On-Campus Master’s Experience Day

Op de On-Campus Master’s Experience Day van 17 maart 2023 bezoek je de Universiteit zelf, voor een proefje van de sfeer in de stad en op de universiteit, en hoe het studentenleven in Leiden en Den Haag eigenlijk is. Woon fysieke voorbeeldcolleges bij, en maak een praatje met studenten, docenten, en alumni. Er zal ook een informatiemarkt zijn van 14:00 tot 17:00, waar je huidige studenten en alumni kunt ontmoeten en vragen naar hun ervaring.

Als je geïnteresseerd bent, kan je je hier aanmelden!

Verken de campus

Ontdek de campus van Universiteit Leiden via onze virtuele campus tours, gefilmd met een 360-graden camera. Door de video rond te slepen, kun je zelf de omgeving bekijken. Hieronder vind je de video die is opgenomen bij de Faculteit der Geesteswetenschappen, waar de meeste van jouw colleges zullen plaatsvinden. Je kun hier ook de 360 campus tours van andere faculteiten bekijken. 

360 Campus tour: de Faculteit der Geesteswetenschappen

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.