Universiteit Leiden

nl en

Taalwetenschap (BA)

Matching

Taalwetenschap is een bacheloropleiding met een matchingsmodule.

Voordat je kunt beginnen met onze bacheloropleiding, vragen we je eerst om onze online matchingsmodule te voltooien. Hiermee willen we ervoor zorgen dat de opleiding aansluit bij je verwachtingen, interesses en capaciteiten. De matching is een verplicht onderdeel van de toelatingsprocedure.

Matchingsmodule

Via de online matchingsmodule maak je kennis met de lesmaterialen en methodologie die typerend zijn voor deze opleiding. Zodra je de matchingsmodule hebt voltooid zal aan je worden teruggekoppeld hoe goed deze opleiding past bij jouw interesses en capaciteiten.

Let op: Het advies naar aanleiding van je resultaten is niet bindend. Hoe je presteert tijdens de opdrachten heeft geen invloed op je kans op toelating tot de opleiding.

Hulp nodig met beslissen?
Heb je de matchingsmodule afgerond en zou je de resultaten graag bespreken? Vraag advies aan je studiecoördinator.

Wanneer

Nadat je een toelatingsverzoek hebt gedaan bij Taalwetenschap (voor 1 mei) en je aanvraag door de Universiteit Leiden goed ontvangen is, zul je worden uitgenodigd om deel te nemen aan de matchingsmodule en informatie ontvangen om je account te activeren. Hierna kun je starten met de matchingsmodule.

Houd er rekening mee dat de matchingsperiode start vanaf februari 2022. Uitnodigingen voor de matchingsmodule zullen vanaf begin februari worden verstuurd.

De module moet zo snel mogelijk worden afgerond, uiterlijk voor 19 augustus 2022. Let op: dit staat los van de toelatingsprocedure. Pas wanneer je de matching hebt afgerond en onvoorwaardelijk bent toegelaten tot de opleiding wordt je inschrijving voor Taalwetenschap voltooid.

Contact

Met vragen over de matchingsprocedure kun je terecht bij de studiecoördinator van de opleiding Taalwetenschap.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.