Universiteit Leiden

nl en

Rechtsgeleerdheid (LLB)

Contact

Heb je nog vragen over de opleiding Rechtsgeleerdheid? Neem dan gerust contact met ons op!

Vraag het de studentambassadeurs
Met vragen over deze opleiding kun je ook terecht bij Yasemin Glasgow en Alieke van Heumen (studentenambassadeurs@law.leidenuniv.nl). Zij zijn de studentambassadeurs van Rechtsgeleerdheid, Notarieel recht en Fiscaal recht.

Vraag het de studieadviseur
Denk je er serieus over om bij ons te gaan studeren? En heb je nog vragen die niet op deze site worden beantwoord? Neem dan contact op met de studieadviseurs (oic@law.leidenuniv.nl). Zij zijn op woensdag aanwezig van 10.00 tot 11.00 uur. Je kunt ze ook bereiken op telefoonnummer 071 527 8787.

Neem contact op met de universiteit over algemene vragen

Heb je algemene vragen over studeren aan de Universiteit Leiden?
Wil je meer weten over een of meerdere opleidingen of over onze voorlichtingsactiviteiten? Neem dan contact op met de Studielijn per mail of telefoon 071 527 11 11. De Studielijn is  op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Je krijgt een student aan de telefoon om je vragen te beantwoorden.

Heb je vragen over je toelating en inschrijving?
Voor vragen over je toelating en inschrijving neem je contact op met het Studenteninformatiecentrum. Je kunt ze bereiken op telefoonnummer 071 527 80 11 (bereikbaar tussen 11.00 en 16.00 uur op werkdagen) of je vraag stellen in het online contactformulier.