Universiteit Leiden

nl en

Geschiedenis (BA)

Contact

Heb je nog vragen over de opleiding Geschiedenis? Neem dan gerust contact met ons op!

Vraag het de studiecoördinator

Denk je er serieus over om Geschiedenis in Leiden te gaan studeren? En heb je nog vragen die niet op deze site worden beantwoord? Dan kun je je vraag per mail of telefonisch stellen aan Matthijs Olieman, de studiecoördinator van Geschiedenis. Hij is op maandag en dinsdag van 9.30 tot 12.30 uur en donderdag van 9.30 tot 15.00 uur bereikbaar. 

Studiecoördinator
Matthijs Olieman
E-mail: stucogeschiedenis@hum.leidenuniv.nl 
Telefoon: 071 527 4497

Vraag het de studentambassadeur

Met vragen over je opleiding kun je ook terecht bij de studentambassadeur. De studentambassadeur is een student van de opleiding en geeft presentaties op Open Dagen en middelbare scholen. Verder coördineert zij meeloopdagen en beantwoordt zij vragen van geïnteresseerde scholieren. 

Studentambassadeur
Mikki Vrijenhoek
E-mail: m.vrijenhoek@hum.leidenuniv.nl

Heb je vragen over studeren aan de Universiteit Leiden?

Wil je meer weten over een of meerdere opleidingen of over onze voorlichtingsactiviteiten? Neem dan contact op met de Studielijn per mail of telefoon (bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur op werkdagen). Je krijgt altijd een student aan de telefoon om je vragen te beantwoorden.

Studielijn
Telefoon: 071 527 11 11
E-mail: studielijn@leidenuniv.nl

Heb je vragen over je toelating en inschrijving?

Voor vragen over je toelating en inschrijving neem je contact op met de Frontoffice Studentenzaken. Je kunt ze bereiken per telefoon (bereikbaar tussen 11.00 en 16.00 uur op werkdagen) of je vraag stellen in het online contactformulier.

Frontoffice studentenzaken
Telefoon: 071 527 80 11

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.