Universiteit Leiden

nl en

Geschiedenis (BA)

Contact

Heb je nog vragen over de opleiding Geschiedenis? Neem dan gerust contact met ons op!

Vraag het de studentambassadeur

Met vragen over je opleiding kun je terecht bij de studentambassadeur. De studentambassadeur is een student van de opleiding en geeft presentaties op Open Dagen en middelbare scholen. Verder coördineert zij meeloopdagen en beantwoordt zij vragen van geïnteresseerde scholieren. 

Studentambassadeur
Sterre Verdonk
E-mail: s.d.verdonk@hum.leidenuniv.nl

Heb je vragen over je toelating en inschrijving?

Voor vragen over je toelating en inschrijving neem je contact op met de Frontoffice Studentenzaken. Je kunt ze bereiken per telefoon (bereikbaar tussen 11.00 en 16.00 uur op werkdagen) of je vraag stellen in het online contactformulier.

Frontoffice studentenzaken
Telefoon: 071 527 80 11

Heb je vragen over studeren aan de Universiteit Leiden?

Wil je meer weten over een of meerdere opleidingen of over onze voorlichtingsactiviteiten? Neem dan contact op met de Studielijn per mail of telefoon (bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur op werkdagen). Je krijgt altijd een student aan de telefoon om je vragen te beantwoorden.

Studielijn
Telefoon: 071 527 11 11
E-mail: studielijn@leidenuniv.nl

Vraag het de studieadviseurs

Denk je er serieus over om Geschiedenis in Leiden te gaan studeren? En heb je nog vragen die niet op deze site worden beantwoord? Dan kun je je vraag per mail stellen aan Matthijs Olieman, Jaap de Witte en Dennis van Leeuwen, de studieadviseurs van Geschiedenis.

Studieadviseurs
Matthijs Olieman, Jaap de Witte en Dennis van Leeuwen
E-mail: stucogeschiedenis@hum.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.