Logo Universiteit Leiden.

Leiden Learning & Innovation Centre

LLInC is een belangrijke partner in het onderwijsnetwerk van de Universiteit Leiden. Wij coördineren innovatie-initiatieven over de hele universiteit, bieden consultatie, coaching en training aan docenten en faculteiten en geven advies op centraal niveau.

We hebben een multidisciplinair team van leer- en innovatieontwerpers, ontwikkelaars, mediadeskundigen, datageleerden en projectmanagers.

Neem contact met ons op voor:

  • Onderwijsadvies en -assessment. Ondersteuning bij het maken van lessen met impact, toegankelijkheid en inclusiviteit. Cursusontwerp, onderwijsmethoden en digitale tools. Studentenassessments, cursusevaluaties en accreditaties.
  • Data en AI in onderwijs. Advies, begeleiding en hands-on ondersteuning met leeranalyses en kunstmatige intelligentie.
  • Data verantwoordelijkheid en intellectueel eigendom. Privacy en beleidsadvies.
  • Training en coaching. Cursussen voor u als individu, coaching voor uw team of advies voor een faculteit-brede project.


Heeft u een lesbevoegdheid (BKO) nodig of advies over een digitale klasomgeving? Wilt u uw cursus opnieuw ontwerpen, manieren vinden om meer studenten te betrekken of meer te weten komen over technologieën zoals XR? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om u te ondersteunen en te adviseren.

Deze website maakt gebruik van cookies.