Universiteit Leiden

nl en

Column Egbert Jongen over thuiswerken in coronatijden

In een column op de website van het Centraal Planbureau (CPB) vertelt universitair hoofddocent Egbert Jongen over zijn ervaringen met thuiswerken.

Egbert Jongen

Egbert Jongen is naast universitair hoofddocent ook programmaleider Arbeid bij het CPB. 'De eerste periode van thuiswerken bevalt goed', schrijft hij. 'Omdat mijn werkplek in de slaapkamer is, is mijn reistijd beperkt. Zowel op het CPB als op de Universiteit Leiden kan ik daarbij mijn werkzaamheden vrij gemakkelijk vanuit huis doen. En dat geldt voor veel van mijn collega's.'

'Een vraag die nu veel de kop opsteekt is: gaan we na de coronacrisis terug naar de situatie van voor de coronacrisis, of voorzien we een grote verschuiving naar thuiswerken, met lege bussen, treinen en kantoren als gevolg?'

Lees de hele column op de website van het CPB.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.