Universiteit Leiden

nl en

Vooruitblikken op het formatieproces tijdens de formatiebrunch

Op donderdag 16 maart vond de formatiebrunch plaats. Tijdens deze formatiebrunch werd teruggeblikt op de verkiezingsuitslag en vooruitgeblikt op het formatieproces.

Tijdens de formatiebrunch ontstond een levendige discussie tussen sprekers Adriaan Andringa (bestuursadviseur, politieke strateeg), Hans-Martien ten Napel (universitair hoofddocent staats- en bestuursrecht), Mikal Tseggai (actief in campagne PvdA), Henk te Velde (hoogleraar Vaderlandse Geschiedenis) en Wim Voermans (hoogleraar Staats- en Bestuursrecht), onder leiding van panelleider Geerten Waling. Over de discussie tijdens de formatiebrunch is in het Leidsch Dagblad een artikel verschenen. Deze kunt u hier lezen

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.