Universiteit Leiden

nl en

Leiden University Centre for Linguistics

Gastonderzoekers

Het Leiden University Centre for Linguistics (LUCL) verwelkomt gastonderzoekers van buiten de Universiteit Leiden die onderzoek willen doen aan het instituut.

Wilt u gastonderzoeker worden bij het LUCL, neem dan eerst contact op met een medewerker die als contactpersoon binnen LUCL kan optreden (zie staff overview op onze website). Na goedkeuring wordt de aanvraag beoordeeld door het Management Team van het LUCL.

De geschiktheid van kandidaten zal worden beoordeeld in het licht van hun prestaties in het verleden en de mate waarin hun geplande project betrekking heeft op de onderzoeksspecialisaties van het instituut. Ook de duur van het voorgenomen verblijf en de beschikbaarheid van een werkplek (indien gewenst) zijn factoren waarmee rekening wordt gehouden.

Om alle formaliteiten te regelen, vraagt ​​u uw contactpersoon, ten minste vier maanden vóór het geplande verblijf uw aanvraag in te dienen bij het management team (MT) van het LUCL, via het secretariaat van het MT.

Aanmelding

De sollicitatie dient voorzien te zijn van een cv en een motivatiebrief.

Zelf gefinancierde onderzoekers hebben twee opties bij een verblijf als gast:

1. Gastverblijf met eigen werkplek en een volledig Universiteit Leiden account inclusief e-mail, wifi en (digitale) bibliotheektoegang:

  • voor langere periodes, van 3 maanden tot een jaar
  • kosten zijn EUR 750,- (exclusief btw) per 3 maanden, plus eventuele extra kosten voor verblijfsvergunning(en)

2. Gastverblijf zonder werkplek maar met een gastaccount inclusief Wifi en (digitale) bibliotheektoegang:

  • voor een periode van maximaal 12 maanden
  • indien van toepassing: kosten voor verblijfsvergunning(en)
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.