Universiteit Leiden

nl en

Festival

Gala van wetenschap en samenleving

Datum
maandag 14 maart 2022
Tijd
Locatie
Stadsgehoorzaal Leiden
Breestraat 60
2311 CS Leiden

Maandag 14 maart 2022 is een speciale dag voor de wetenschap. Het is  de geboortedag van Albert Einstein, de sterfdag van Stephen Hawking én het is π-dag. Om deze dag nog mooier te maken, organiseren hoog-leraar wetenschapscommunicatie Ionica Smeets en New Scientist-hoofdredacteur Jim Jansen voor het eerst het Gala van Wetenschap en Samenleving. In één avond laten we u zien welke invloed de Nederlandse wetenschap heeft op uw leven en de maatschappij. In Leiden, European City of Science, wordt u bijgepraat door o.a. Marion Koopmans, Ben Feringa, Julia Cramer en Reint Jan Renes. 

Meer informatie en kaartverkoop

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.