Universiteit Leiden

nl en

Ondernemingsrecht (LL.M.)

Voorlichtingsactiviteiten

Ontdek hoe het is om bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid te studeren. Bekijk onderstaande video om een impressie te krijgen van onze faciliteiten en onze faculteit in Leiden en Den Haag. Neem vooral ook deel aan onze online en on-campus voorlichtingen!

Bekijk hier de Rechtenfaculteit

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Master Talks: opleidingsvideo’s

Op het Master Talks: opleidingsvideo’s platform vind je video’s voor iedere masteropleiding. Per opleiding is er een video waarin je een korte introductie van de opleiding krijgt en een video van de verdiepende presentatie die tijdens Master’s Online Open Dagen is gegeven. 

Komende voorlichtingsactiviteiten:

Online Master Open Dagen

Op 17 en 18 oktober 2024 kan je je tijdens de online Master Open Dagen orienteren op een van de masteropleidingen die de Faculteit der Rechtsgeleerdheid aanbiedt. Iedere masteropleiding geeft dan live een presentatie. Je krijgt een goede indruk wat de master inhoudt en je kunt live je vragen stellen aan de docenten en studenten. Aanmelden kan vanaf september. 

Fysieke Master Open Dag

Tijdens de On Campus Master's Open Day op 14 februari 2025 kan je de faculteit zelf persoonlijk ervaren om de sfeer te proeven op de universiteit en het studentenleven in Leiden en/of Den Haag. Je kunt deelnemen aan verschillende masterpresentaties, praten met docenten, medewerkers en huidige studenten. Aanmelden kan vanaf begin januari 2025.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.