Universiteit Leiden

nl en

Publicatie Rescue of Business in Europe

Oxford University Press heeft het boek Rescue of Business in Europe gepubliceerd, met daarin de uitkomsten van het project 'Rescue of Business in Insolvency Law' van het European Law Institute's (ELI). Het project, dat liep van 2013 tot 2017, stond onder leiding van Bob Wessels en Stephan Madaus met medewerking van Gert-Jan Boon.

Het boek omvat in deel I het 'Instrument on Rescue of Business in Insolvency Law' waarin 115 aanbevelingen worden gedaan ter bevordering van herstructureringsrecht. Deel II bevat rapporten over het herstuctureringsrecht in 13 Europese landen en daarnaast een rapport over aanbevelingen van internatinale instanties 
die soft law normen hebben opgesteld voor herstructurering en insolventie.
 

Het volledige bericht is te lezen op de Engelstalige website.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.