Universiteit Leiden

nl en

Onderwijsprijzen PAO 2018 worden uitgereikt tijdens Leiden Revisited

Op vrijdag 30 augustus 2019 zal de decaan van de Leidse rechtenfaculteit, prof. mr. Joanne van der Leun, de onderwijsprijzen PAO 2018 uitreiken aan de twee hoogst beoordeelde sprekers die unaniem het cijfer 10 kregen. De uitreiking vindt plaats tijdens het alumni-evenement Leiden Revisited.

Bart Krans

Prof. mr. Bart Krans (best beoordeelde interne docent) kreeg zowel het cijfer 10 voor zijn bijdrage aan de verdiepingscursus bewijslastverdeling in civiele zaken als een 10 voor zijn bijdrage aan de specialisatieopleiding contracteren. Mr. Willem van Schendel kreeg deze hoogste score vanwege zijn bijdrage aan de verdiepingscursus cassatie in strafzaken. Wat speciaal te vermelden waard is, is dat prof. Krans al sinds 2015 deze jaarlijkse onderwijsprijs krijgt. Ook mr. Van Schendel ontving de onderwijsprijs al eens in 2014.

Het is bijzonder dat beide docenten wederom zulke hoge scores behaalden. De overige circa 350 docenten deden het ook heel goed, met een gemiddelde docentbeoordeling van 8,71. Het niveau is in Leiden zeer hoog in het postacademisch onderwijs: ruim 290 docenten scoorden een 8 of hoger.

Bent u dit jaar ook aanwezig bij Leiden Revisited? Voor medewerkers van de Universiteit Leiden is dit evenement gratis en voor alumni tegen een geringe bijdrage toegankelijk. Er is een interessante middag met tien inhoudelijke sessies en vanaf 17.30 uur is het avondprogramma met feestelijkheden en diverse hapjes/drankjes.

Wellicht vindt u het leuk uw (oud-)studenten op dit event te attenderen. U kunt hen de link sturen voor meer informatie en aanmelding.

Heeft u zelf interesse om te komen? We zien u graag! Meld u aan voor gratis deelname via alumni@law.leidenuniv.nl.​​​

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.