Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Leiden Revisited: Terug naar Leiden

Datum
vrijdag 30 augustus 2019
Tijd
Locatie
Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden

Dit jaar is het iets anders, speciaal voor onze alumni die geen juridisch inhoudelijk werk (meer) doen. Je kunt je aanmelden voor het gehele programma; kennissessies én avondprogramma of alleen voor het avondprogramma. 

De lezingen zijn vanaf 14.30 uur. Inclusief avondprogramma duurt het tot circa 21.00 uur. 

Alleen avondprogramma: vanaf 17.30 tot circa 21.00 uur. Tijdens het avondprogramma zullen de beste docenten awards worden uitgereikt en zal er een heerlijk buffet met bar klaarstaan. De avond zal muzikaal worden omlijst met een echte dj-advocaat en onze eigen alumna Lousewies van der Laan zal wat vertellen over haar keuze voor Leiden en haar loopbaan nà Leiden. 

Voor meer informatie en aanmelden

Ook nieuw dit jaar is dat voorafgaand aan het inhoudelijk programma van Leiden Law Revisited, de Afdeling Ondernemingsrecht van 14.00 tot 14.30 uur in de Oude Sterrewacht (Sterrenwachtlaan 11) een korte bijeenkomst organiseert voor alle Leidse alumni met een ondernemingsrechtelijke achtergrond of werkend in de ondernemingsrechtpraktijk. Tijdens deze bijeenkomst zullen de hoogleraren Iris Wuisman en Reinout Vriesendorp, samen met Cees de Groot en andere leden van het team vertellen over het ondernemingsrechtelijk onderzoek in de faculteit.

Binnen het vorig jaar opgerichte Business & Liability Research Network (BLRN: www.universiteitleiden.nl/blrn), een gezamenlijk initiatief van de afdeling Ondernemingsrecht en de afdeling Bedrijfswetenschappen, wordt zowel theoretisch-inhoudelijk als praktijkgericht multidisciplinair onderzoek verricht. Dit is een voor Nederland unieke benadering van het ondernemingsrechtelijke onderzoek. Tijdens deze bijeenkomst laten wij enkele projecten zien en bespreken wij graag mogelijke samenwerkingen op dat vlak met Leidse alumni. Graag verwelkomen wij u tijdens deze bijeenkomst om zo de banden met de afdeling ondernemingsrecht aan te halen. Indien u van plan bent te komen, meldt u dan voor maandag 26 augustus aan via ondernemingsrecht@law.leidenuniv.nl

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.