Universiteit Leiden

nl en

Mitra Baratchi

Universitair hoofddocent

Naam
Dr. M. Baratchi
Telefoon
+31 71 527 7492
E-mail
m.baratchi@liacs.leidenuniv.nl
ORCID iD
0000-0002-1279-9310

Mitra Baratchi's onderzoeksinteresse ligt bij spatio-temporal time-series en mobility data modelling. Ze leidt de Spatio-temporal data Analysis and Reasoning (STAR) research groep en is lid van het interdisciplinaire onderzoeksprogramma Society, Artificial Intelligence and Life Sciences (SAILS).

Meer informatie over Mitra Baratchi

Mitra Baratchi's onderzoeksinteresse ligt bij spatio-temporal time-series en mobility data modelling. Ze leidt de Spatio-temporal data Analysis and Reasoning (STAR) research groep en is lid van het interdisciplinaire onderzoeksprogramma Society, Artificial Intelligence and Life Sciences (SAILS). Haar onderzoeksinteresse ligt bij spatio-temporal time-series en mobility data modelling. Meer specifiek ontwerpt ze algoritmen die op een volledig geautomatiseerde manier patronen uit dergelijke data extraheren. Haar onderzoek richt zich op toepassingen in een breed scala van stedelijke, milieu- en industriële domeinen, waarvoor ze samenwerkt met met name de European Space Agency, Honda Research Institute, verschillende gemeenten en onderzoekers in andere wetenschappelijke disciplines. 

Voordat ze bij Leiden kwam, werkte ze als postdoc-onderzoeker in de onderzoeksgroep Design and Analysis of Communication Systems aan de Universiteit Twente. Daarvoor was ze onderzoeker bij het lectoraat Ambient Intelligence van Saxion Hogeschool. In juni 2015 is zij gepromoveerd aan de Universiteit Twente.

Universitair hoofddocent

  • Wiskunde en Natuurwetenschappen
  • Leiden Inst of Advanced Computer Science

Werkadres

Gorlaeus Gebouw
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden
Kamernummer BM4.09

Contact

Publicaties

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.