Universiteit Leiden

nl en

Annelieke Hagen

Promovendus

Naam
A. Hagen MSc
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
a.hagen@fsw.leidenuniv.nl

Annelieke Hagen is promovenda bij Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie van het Instituut Psychologie aan de Universiteit Leiden.

Meer informatie over Annelieke Hagen

Kort CV

Annelieke Hagen is promovenda bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie van het Instituut Psychologie aan de Universiteit Leiden

Annelieke behaalde in juli 2015 haar research masterdiploma Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Gedurende deze master heeft ze een klinische stage gedaan bij de Bascule in Amsterdam.  

Na het behalen van haar diploma werkte ze als junior onderzoeker bij het Amsterdam Medisch Centrum op de afdeling kinder- en jeugdpsychiatrie waar ze werkte aan een behandelstudie voor kinderen met een obsessieve-compulsieve stoornis en een cohortstudie voor kinderen met een tic stoornis. Daarnaast werkte ze als werkgroep docent, docent assistent en junior onderzoeker bij de Universiteit van Amsterdam op de afdeling Klinische Ontwikkelingspsychologie. Sinds januari 2019 werkt ze als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg bij de Huisartsenpraktijk Oude Turfmarkt.

Annelieke is in juni 2019 begonnen als junior onderzoeker bij de Universiteit Leiden op het project: “De combinatie van één-sessie behandeling met een app voor het behandelen van kinderen met een specifieke fobie”.  Supervisors: Dr. Anke M. Klein en Prof. Dr. P. Michiel Westenberg.

Promovendus

  • Faculteit der Sociale Wetenschappen
  • Instituut Psychologie
  • Ontwikkelings- & Onderwijspsychologie

Werkadres

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Kamernummer 3B47

Contact

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.