Universiteit Leiden

nl en

Anne Verboom

Docent

Naam
Mr. J.C.M. Verboom
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
j.c.m.verboom@law.leidenuniv.nl

Anne Verboom is sinds 15 augustus 2021 verbonden aan het Instituut voor Privaatrecht als docent Ondernemingsrecht.

Meer informatie over Anne Verboom

Anne Verboom is in 2017 gestart aan de bachelor Recht en Economie aan de Universiteit Leiden. Deze bachelor heeft zij in 2020 afgerond. Hierna heeft Anne de master Ondernemingsrecht en gelijktijdig het pre-PhD programma gevolgd aan de Universiteit Leiden, die zij beide in 2021 heeft afgerond.  

Tijdens haar studie heeft Anne als student-tutor LLP-bijeenkomsten verzorgt voor eerstejaarsstudenten en is zij als student-assistent verbonden geweest aan de afdeling Economie van de Universiteit Leiden. Ook heeft Anne stage gelopen bij een advocatenkantoor en bij de afdeling Ondernemingsrecht van de Universiteit Leiden. Anne is tijdens haar studie tevens voorzitter en medewerkster geweest van de Rechtswinkel Goeree-Overflakkee.

Sinds 15 augustus 2021 is Anne verbonden aan het Instituut voor Privaatrecht als docent Ondernemingsrecht waarbij zij onderwijs in de bachelor Rechtsgeleerdheid verzorgt voor het vak Onderneming en Recht en in de master Ondernemingsrecht voor het vak ILS - Ondernemings- en Insolventierecht.

Talen

Nederlands / Engels.

Docent

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Privaatrecht
  • Ondernemingsrecht

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

Contact

  • Universiteit Leiden Studenttutor LLP
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.