Universiteit Leiden

nl en

Anne Verboom

Promovendus

Naam
Mr. J.C.M. Verboom
Telefoon
+31 71 527 3880
E-mail
j.c.m.verboom@law.leidenuniv.nl

Anne Verboom is sinds juni 2022 verbonden aan de afdeling Ondernemingsrecht als PhD-candidate. Haar onderzoek richt zich op bestrijding van misbruik binnen de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA).

Meer informatie over Anne Verboom

Anne Verboom is in 2017 gestart aan de bachelor Recht en Economie aan de Universiteit Leiden. Deze bachelor heeft zij in 2020 afgerond. Hierna heeft Anne de master Ondernemingsrecht en gelijktijdig het pre-PhD programma gevolgd aan de Universiteit Leiden, die zij beide in 2021 heeft afgerond.  

Tijdens haar studie heeft Anne als student-tutor LLP-bijeenkomsten verzorgd voor eerstejaarsstudenten en is zij als student-assistent verbonden geweest aan de afdeling Economie van de Universiteit Leiden. Ook heeft Anne stage gelopen bij een advocatenkantoor en bij de afdeling Ondernemingsrecht van de Universiteit Leiden. Anne is tijdens haar studie tevens voorzitter en medewerkster geweest van de Rechtswinkel Goeree-Overflakkee.

Vanaf augustus 2021 is Anne verbonden aan het Instituut voor Privaatrecht als docent Ondernemingsrecht. Sinds juni 2022 is Anne aangesteld als PhD-candidate. Haar onderzoek richt zich op bestrijding van misbruik binnen de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA).

Promovendus

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Privaatrecht
  • Ondernemingsrecht

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer B2.33

Contact

Publicaties

  • Koninklijke Vereeniging Handelsrecht Bestuurslid
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.