Universiteit Leiden

nl en

Paul Cliteur in Het Financieele Dagblad over de radicale islam

"Westerse leiders durven de juiste diagnose over moslimterrorisme niet te stellen", dat stelt Paul Cliteur in een interview met Het Financieele Dagblad. Volgens Cliteur is de belangrijkste drijfveer van moslimterroristen de radicale islam. Hij vraagt zich dan ook af waarom onze politici hier zo ingewikkeld over doen.

Cliteur, zelf overtuigd atheïst en samen met Dirk Verhofstadt verantwoordelijk voor het Atheïstisch Woordenboek, vindt het belangrijk dat Nederlandse politici gaan uitdragen dat de politieke islam gevaarlijk is. Elke behandeling begint namelijk bij een goede diagnose.

Het volledige interview is te lezen op de website van Het Financieele Dagblad, hiervoor dient u eerst in te loggen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.