Universiteit Leiden

nl en

Intellectueel Eigendomsrecht

Onderwijs

De sectie IE geeft onderwijs in alle fasen van de rechtenstudie, van propedeuse tot advanced masters en post-academisch onderwijs.

Onderwijs

De sectie IE verzorgt onderwijs in het propedeusevak Inleiding Burgerlijk Recht, het mastervak IE Auteursrecht (profileringsvak in de master Civiel recht), het mastervak IE Merken- en handelsnaamrecht (vak in de master Ondernemingsrecht), het mastervak IE Octrooirecht (profileringsvak in de master Civiel recht) en het Privatissimum IE in de master Ondernemingsrecht.

De sectie verzorgt tevens het vak European Intellectual Property Law (Engelstalig) in de advanced master European and International Business Law, en het vak Copyright in the digital environment (Engelstalig) in de advanced master Law and Digital Technology en het vak International Property Law in de advanced master International Civil and Commercial Law. 

Daarnaast worden scripties en stages begeleid op alle deelgebieden van de IE.

De sectie IE verzorgt ook veel PAO onderwijs, waaronder de jaarlijkse cursussen Actualiteiten Auteursrecht, de Basiscursus IE en de cursus Procederen in IE zaken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie