Universiteit Leiden

nl en

Notarieel Recht (LL.M.)

Voorlichtingsactiviteiten

Neem deel aan onze online en on-campus voorlichtingen en leer ons beter kennen!

Twee sprekers tijdens de Open Dag

Overweeg je je in te schrijven voor deze masteropleiding, en wil je erachter komen of het voor jou de juiste keuze is? Kijk dan hieronder voor een lijst met voorlichtingsactiviteiten die we binnenkort organiseren, en schrijf je in om de Universiteit Leiden en de opleiding zelf te ervaren. Neem ook een kijkje bij de Master Talks video’s voor een opleidingsintroductie door één van onze docenten, of bekijk onze virtuele campus tours hieronder!

Master Talks: opleidingsvideo’s

Op het Master Talks: opleidingsvideo’s platform vind je video’s voor iedere masteropleiding. Per opleiding is er een video waarin je een korte introductie van de opleiding krijgt en een video van de verdiepende presentatie die tijdens Master’s Online Open Dagen is gegeven. 

Komende voorlichtingsactiviteiten

Master’s Online Open Dagen

De Master’s Online Open Dagen (10-11 november) zijn jouw kans om alles te weten te komen over onze masteropleidingen, en of ze voor jou een goede match zouden zijn. Woon presentaties bij, ontmoet onze sprekers, leer meer over de carrieres van onze alumni, en laat onze studenten je alles vertellen over studeren aan de Universiteit Leiden en het leven in Leiden. 

Schrijf je hier in voor de Master’s Online Open Dagen! 

On-Campus Master’s Experience Day

Op de On-Campus Master’s Experience Day bezoek je de Universiteit zelf, voor een proefje van de sfeer in de stad en op de universiteit, en hoe het studentenleven in Leiden en Den Haag nou eigenlijk is. Woon fysieke voorbeeldcolleges bij, en maak een praatje met studenten, docenten, en alumni. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie over data en inschrijving! 

Ontdek de campus

Ontdek de campus van Universiteit Leiden via onze virtuele campus tours, gefilmd met een 360-graden camera. Door de video rond te slepen, kun je zelf de omgeving bekijken. Hieronder vind je de video die is opgenomen bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid (Kamerlingh Onnesgebouw), waar de meeste van jouw colleges zullen plaatsvinden. Je kun hier ook de 360 campus tours van andere faculteiten bekijken.

Bekijk hier de Rechtenfaculteit

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.