Universiteit Leiden

nl en

Postacademische Leergang Arbeidsrecht start in september

In september start de Leergang Arbeidsrecht! Al jaren een prachtige cursus voor wie na enkele jaren praktijkervaring haar of zijn kennis wil verbreden en verdiepen. We zijn trots op het vernieuwde programma en op het docententeam met vele toppers uit praktijk en wetenschap.

De opleiding is erkend door de VAAN. Met tweewekelijkse bijeenkomsten in de periode september 2024 - februari 2025 brengen onze docenten de deelnemers de fijne kneepjes van het vak bij. Onder meer over reorganisatieontslag, het tegengaan van grensoverschrijdend gedrag, de kwalificatievraag, re-integratieverplichtingen, overgang van onderneming, ontslag op staande voet.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.