Universiteit Leiden

nl en

HC Law studenten ontvangen certificaat tijdens ceremoniële uitreiking

Na drie jaar hard werken mochten de studenten van het Honours College Law op 22 november hun certificaat in ontvangst nemen tijdens een ceremoniële uitreiking in het Scheltema.

Trajectcoördinator Claudia Bouteligier: 'De studenten hebben het honours college grotendeels tijdens de coronaperiode gevolgd. Het certificaat is daarmee toch een dubbele bekroning voor hen. Ook van de collega’s die vakken hebben verzorgd heeft de coronatijd meer gevraagd; met de switch naar online en hybride onderwijs.'

Ondanks de coronaperiode heeft een groot aantal studenten, namelijk 60, het traject succesvol afgerond. Hiervoor werden ze beloond tijdens de uitreiking die feestelijk was opgezet met photobooth en borrel. Bouteligier: 'Uiteindelijk is deze bekroning een gezamenlijke inspanning van studenten en docenten.'

Voor initiatiefnemer Klaas Boonen was deze ceremonie daarbij zijn laatste. Na het Honours College Law 12 jaar geleden te hebben opgezet, gaat hij per 23 december met pensioen. In al zijn werkzame jaren heeft hij de studenten voorzien van advies, raad en daad. Hij maakte zijn laatste buiging tijdens deze ceremonie.

Aanwezig bij de uitreiking waren trajectcoördinator Claudia Bouteligier, Maartje van der Woude, Klaas Boonen en Marleen Fleer.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.