Universiteit Leiden

nl en

Helen Pluut in podcast De Gelukkige Thuiswerker

Wat zijn de voordelen van een dag thuiswerken? Waren we gelukkige thuiswerkers tijdens de lockdowns? En bij wie ligt die verantwoordelijkheid voor een gezonde en gelukkige thuiswerker eigenlijk? Bij de werknemer of de werkgever?

Helen Pluut

In de podcast De Gelukkige Thuiswerker gaat Jasmijn Mioch in gesprek met Helen Pluut over haar onderzoek naar thuiswerken en de invloed die dit heeft op het welzijn van werknemers.

Helen won eerder een prijs voor haar publicatieWorking from home today for a better tomorrow!’ samen met Maral Darouei. Het artikel gaat over de voordelen van een dag thuiswerken ten opzichte van een dag op kantoor werken. In deze aflevering bespreekt ze dit onderzoek en haar andere projecten.

Beluister de aflevering hier.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.