Dossier

Gebiedsontwikkeling Leiden Bio Science Park

Het Leiden Bio Science Park (LBSP) is het grootste kenniscluster van Nederland op het gebied van Life Sciences & Health en staat ook internationaal hoog aangeschreven. De clustering van hoogwaardig onderwijs, onderzoek, zorg en bedrijfsleven trekt studenten, wetenschappers en ondernemers vanuit de hele wereld naar kennisstad Leiden. Het Leiden Bio Science Park huisvest het grootste aantal bioscience start-ups in Nederland.

Website LBSP Vastgoed

Het laatste nieuws over de projecten rond gebiedsontwikkeling LBSP leest u op de website www.lbspvastgoed.nl.

Er is nog uitbreiding mogelijk

Het park beslaat circa 110 hectare. Binnen het park is nog uitbreiding mogelijk van ongeveer 330.000 m2 vloeroppervlak voor life sciences and health gerelateerde bedrijvigheid, kantoren en woningen.

Interesse? Ga voor meer informatie naar www.lbspvastgoed.nl