Universiteit Leiden Universiteit Leiden

Nederlands English

Werken in Den Haag

Het aantal medewerkers op de campus in Den Haag is de laatste jaren snel gegroeid. Door de toename van de activiteiten in onderzoek en onderwijs, zullen er de komende jaren in de hofstad meer banen bijkomen voor wetenschappers, docenten en ondersteunend personeel.

Bedrijfsleven, internationale organisaties en overheid, in Den Haag is het allemaal. Ook de Universiteit Leiden kiest bewust voor Den Haag. Want hier kunt u invloed uitoefenen, uw netwerk vergroten en unieke samenwerkingen aangaan.

Naast volop kansen op een mooie carrière, biedt Den Haag ook alles voor een verrassend goed leven: uitgebreid shoppen in de binnenstad, een lange wandeling door de duinen, verse vis eten in de Scheveningse haven om vervolgens een borrel te nemen in een strandtent. In Den Haag leert u snel de weg vinden.

Wie u ook bent of hoe u ook leeft, in Den Haag is een betaalbare woning in een wijk die bij u past. Gezinsuitbreiding? Ook voor die volgende fase in uw leven vindt u een ruime en prettige plek in Den Haag.