Universiteit Leiden

nl en
Proefcollege

On-Campus Master's Experience Dag Neerlandistiek: Proefcollege

Datum
vrijdag 17 maart 2023
Tijd
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Ben jij geïnteresseerd in onze masteropleiding Neerlandistiek, en wil je er meer over te weten komen? Ben je benieuwd of de opleiding bij je zou passen? Tijdens de On-Campus Master's Experience Dag van 17 maart kun je deelnemen aan een proefcollege en een Q&A sessie van de Master Neerlandistiek. Doe mee bij een college dat speciaal is ontworpen voor studiekiezers om een goed beeld te krijgen van de opleiding en hoe het voelt om hier te studeren. Daarna is er tijd om al je vragen te stellen aan opleidingsvoorzitter Ronny Boogaart, studiecoördinator Rosa van Straten, en twee huidige studenten van de opleiding. 

We raden aan om van tevoren de introductievideo van de opleiding te bekijken, zodat je goed voorbereid naar Leiden komt. 

Op 17 maart organiseren we ook een informatiemarkt met huidige studenten van de opleiding; die vindt plaats van 14:00-17:00 in het Lipsiusgebouw. 

Meld je hier aan!

Naar het aanmeldformulier
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.