Universiteit Leiden

nl en

Culturele antropologie en ontwikkelings-sociologie

PhD

Aan het Instituut Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie zijn meer dan 50 promovendi verbonden. Hun onderzoek omvat een reike verscheidenheid aan thema's

Aanmelden als promovendus

Promotie Universiteit LeidenHet Instituut voor Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie biedt niet structureel PhD-beurzen aan. Heb je interesse in een PhD-functie aan het Istituut, dan kun je:

  • reageren op een openstaande PhD vacature, of:

  • je aanmelden met eigen financiering uit een zelf verkregen subsidie of beurs

Of het Instituut een PhD-aanvraag met eigen financiering goedkeurt, wordt bepaald door de onderzoekscommissie. De beslissing wordt gemaakt op basis van de haalbaarheid van de toereikendheid van de financiering, de kwaliteit van het voorgestelde onderzoek, de bekwaamheid van de kandidaat, de beschikbaarheid van voldoende begeleiding en de relatie tussen het voorgestelde onderzoek en de specialistische kennis van het Instituut.

See also:

› PhD functies aan de Universiteit Leiden

PhD-beurzen van de Universiteit Leiden

› Luris: kennisuitwisselingsbureau Universiteit Leiden

Graduate School

Training Universiteit LeidenHet instituut is onderdeel van de Graduate School van de Faculteit voor Sociale Wetenschappen van de Universiteite Leiden. De Graduate School helpt PhD kandidaten bij hun toelating en registratie. Ook verzorgt de Graduate School trainingen en ondersteuning voor PhD’s van de Universiteit.

› Graduate School: informatie voor zittende promovendi
› Informatie voor aanstaande promovendi

Zie ook:

› Training- en coachingprogramma voor jonge academici van de Universiteit Leiden

Reglement

Lakzegel Universiteit LeidenOp de reglementenpagina vind je een overzicht van de formele PhD procedure van start tot promotie, maar ook een aantal relevante formulieren en templates.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie