Universiteit Leiden

nl en

Leraar VHO in Spaans (MA)

Voorlichtingsactiviteiten

Online voorlichting 

In verband met het coronavirus zijn alle voorlichtingsactiviteiten van de Universiteit Leiden en het ICLON geannuleerd. Via deze webpagina proberen we jou online te helpen.

Voorlichtingsbijeenkomsten Lerarenopleiding

Ieder voor- en najaar organiseert het ICLON voorlichtingsbijeenkomsten over de Master lerarenopleiding, het World Teacher Programme, de Educatieve minor en module en het zij-instroomtraject. Tijdens de presentatie krijg je informatie over de lerarenopleiding en er is gelegenheid tot het stellen van individuele vragen.
Aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomst is niet nodig.

Wil je onderzoeken of een loopbaan als docent bij jou past? Neem dan deel aan het schooloriëntatietraject en loop één of een aantal dagdelen mee op een school voor voortgezet onderwijs.

Masterweek

Tijdens de Online Masterweek kom je alles te weten over onze masters, het studeren aan de Universiteit Leiden en de carrièremogelijkheden. Je volgt opleidingspresentaties en je kunt je vragen stellen aan docenten, studenten, alumni en studieadviseurs. Zij staan voor je klaar om hun ervaringen met je te delen. Ook kun je alvast virtueel kennismaken met de leukste studentensteden van Nederland!
Lees meer over de Masterweek

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.