Universiteit Leiden

nl en

Succesvolle deelname aan 2024 European Law Moot Court

Vier teams van studenten van de master European Law en de advanced master European and International Business Law (EIBL) namen dit jaar deel aan de European Law Moot Court (ELMC). Uiteindelijk kwalificeerden twee teams zich voor de regionale finales van de competitie (mondelinge rondes) die dit jaar werden gehouden in Turijn, Wenen, Sofia en Madrid.

In de loop van januari en februari hebben de twee teams zich intensief voorbereid tijdens tweewekelijkse trainingssessies begeleid door hun coaches en de vele medewerkers van het Europa Instituut die de rol van juryleden speelden. We danken deze collega’s voor hun inzet en strenge ondervraging!

Voor het volledige artikel, ga naar de Engelse pagina.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.