Universiteit Leiden

nl en

Twee startersbeurzen voor onderzoekers van het Grotius centre: h2olaw & colab

We zijn verheugd om twee nieuwe spannende onderzoeksprojecten aan te kondigen bij het Grotius Centre for International Legal Studies! Dr Misha Plagis en Dr Hilde Woker hebben elk een startsubsidie ontvangen voor hun gezamenlijke onderzoeksprojecten. Dr Hilde Woker en Dr Jason Rudall hebben financiering ontvangen voor hun project 'H2OLAW - Law-Science Interfaces within the Law of the Sea and Fresh Water Law', en Dr Misha Plagis en Dr Daniel Peat hebben financiering ontvangen voor hun project 'COLAB - Compliance and Behavioural Approaches to International Law'. Elk projectteam ontvangt 240.000 euro voor deze vierjarige projecten.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.