Universiteit Leiden

nl en
Public International Law - Universiteit Leiden

Public International Law (LL.M.)

Deze specialisatie wordt in het Engels aangeboden.

Public International Law is een afstudeerrichting van de master Rechtsgeleerdheid aan de gerenommeerde Rechtenfaculteit van Universiteit Leiden. Deze opleiding bestudeert het Internationaal publiekrecht, waaronder het internationaal strafrecht, - mensenrecht,  - geschillenbeslechting inclusief arbitrage, - investeringsrecht en het internationaal economisch recht. 

Doordat alle vakken in het Engels worden gedoceerd, train je ook deze taalvaardigheden. De vakken worden gegeven door docenten uit binnen- en buitenland.  

Lees verder
 

Studeren aan een universiteit van wereldklasse

De Universiteit Leiden is de oudste universiteit van Nederland en heeft al ruim vier eeuwen wereldwijd een goede reputatie. Sinds 1575 hebben we honderdduizenden studenten van over de hele wereld opgeleid, met goed en persoonlijk onderwijs. Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te begeleiden en we dagen je uit als je meer kunt én wilt. Hierdoor behoren we al vele jaren tot de koplopers in de nationale rankings, zoals de Keuzegids Universiteiten. Ook staan we tot op de dag van vandaag op verschillende internationale ranglijsten in de wereldtop.
Meer redenen om te kiezen voor de Universiteit Leiden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.