Universiteit Leiden

nl en

Leiden 2022: Living Library op de Nationale Dag van de Empathie

Op 3 mei 2022, de Nationale Dag van de Empathie, organiseerden Maartje van der Woude (hoogleraar Rechtssociologie) en Martijn Bergsma een Living Library in bibliotheek BPlusC in de Merenwijk. Tijdens een Living Library leen je geen boek, maar een mens met een bijzonder verhaal om mee in gesprek te gaan.

Het evenement vond plaats in het kader van European City of Science Leiden2022. Daarin presenteert de stad een jaar lang een programma voor iedereen met een open en nieuwsgierige geest, boordevol wetenschap, kennis, kunst en kunde.

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Verslag: Catherine Vroon

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.