Universiteit Leiden

nl en

Cyber Security Governance Essentials

De nieuwe minor 'Cyber Security Governance Essentials' gaat in september 2021 van start. Derdejaars bachelorstudenten van het Leiden Institute of Advanced Computer Science (LIACS) en de BSc Security Studies van het Institute of Security and Global Affairs (ISGA) die hun kennis en vaardigheden op het gebied van Cyber Security Governance willen verbreden kunnen zich hiervoor inschrijven.

Cyber Security Governance Essentials is ontwikkeld om studenten van LIACS en ISGA met een interesse in cybersecurity en de bijbehorende uitdagingen de kans te bieden om meer technische en governance kennis op te doen ter voorbereiding op een specialisatie in cybersecurity. 

Waar gaan Cyber Security Governance Essentials over?

De minor Cyber Security Governance Essentials is een serie van vijf vakken die studenten (1) een set van technische basisvaardigheden met betrekking tot cyberspace en cybersecurity bijbrengen en (2) waarbinnen verschillende vraagstukken aan bod komen die dieper ingaan op cyberspace en cybersecurity governance.

Lees verder op de Engelse pagina

Block 1

Block 2

Hierboven vind je vier vakken, de vijfde is: Essentials of Computing Systems. Dit vak wordt zo spoedig mogelijk aan de lijst toegevoegd.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.