Universiteit Leiden

nl en

Cyber Security Governance Essentials

De nieuwe 'Cyber Security Governance Essentials' gaat in september 2020 van start. Derdejaars bachelorstudenten van het Leiden Institute of Advanced Computer Science (LIACS) en de BSc Security Studies van het Institute of Security and Global Affairs (ISGA) die hun kennis en vaardigheden op het gebied van Cyber Security Governance willen verbreden kunnen zich hiervoor inschrijven.

Cyber Security Governance Essentials is ontwikkeld om studenten van LIACS en ISGA met een interesse in cybersecurity en de bijbehorende uitdagingen de kans te bieden om meer technische en governance kennis op te doen ter voorbereiding op een specialisatie in cybersecurity. Je kunt Cyber Security Governance Essentials (30 EC) vergelijken met een minor. Het is een zorgvuldig samengesteld pakket van verschillende vakken die ingaan op een uiterst relevant maatschappelijk vraagstuk.

Waar gaan Cyber Security Governance Essentials over?

Cyber Security Governance Essentials is een serie van vijf vakken die studenten (1) een set van technische basisvaardigheden met betrekking tot cyberspace en cybersecurity bijbrengen en (2) waarbinnen verschillende vraagstukken aan bod komen die dieper ingaan op cyberspace en cybersecurity governance.

Lees verder op de Engelse pagina

Courses

Block 1

Block 2

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.